Ми у Facebook
06.09.2016, 12:05

У Рівненському інституті Київського університету права НАНУ відбулась посвята в студенти першокурсників (+ФОТО)

Урочистий захід відкрив ректор, професор, заслужений юрист України Юрій Ладиславович Бошицький.
У своєму вітальному слові він зазначив, що Рівненський інститут Київського університету права НАНУ – це сучасний державний вищий навчальний заклад, що здійснює підготовку фахівців у галузі права та має потужний науковий та викладацький потенціал, це заклад, який постійно впроваджує новітні освітні технології, розповів про нові досягнення університету, а також зазначив ключові аспекти перспективи розвитку університету на новий 2016-2017 навчальний рік.




Серед поважних гостей, запрошених на свято, був і Антоніо Інкампо – професор, доктор юридичного факультету Барського університету “Aldo Moro”, який, вітаючи всіх присутніх, запропонував розвивати співробітництво між РІ КУП НАНУ та італійським університетом в галузі обміну студентами, викладачами та науковцями, започаткування спільних освітніх програм.

Засвідчуючи повагу до єдиного навчального закладу в структурі Національної академії наук України, виступили і представники влади та керівники юридичних установ у Рівненській області, творча інтелігенція та духовенство. Олексій Андрійович Бучинський – заступник голови Рівненської обласної ради, відзначив тісну співпрацю керівництва ВНЗу з органами місцевого самоврядування Рівненщини на основах європейських засад розвитку освіти. Іванна Василівна Смачило – начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області – зазначила високий рівень підготовки студентів та готовність працевлаштовувати випускників за результатами професійних тестувань навіть без досвіду роботи. Майя Миколаївна Андрєєва – головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Ніна Юріївна Крока, директор ПП “Рівнебудпостач” та Олександр Степанович Булига, директор Рівненського обласного краєзнавчого музею, висловили вдячність ректору Ю.Л. Бошицькому за новітні підходи в керуванні ВНЗом, впровадження креативних ідей у навчальному процесі, що стало запорукою зміцнення позицій інституту на освітянській ниві області, та виявили сподівання на подальшу співпрацю.





На святі були присутні Володимир Олександрович Бойко – проректор з адміністративної та господарської роботи Київського університету права НАНУ, Олена Петрівна Кодьєва – професор, вик. обов’язки завідувача кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Київського університету права НАНУ, Ольга Дмитрівна Бардаш – старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Київського університету права НАНУ, Геннадій Семенович Семаков – професор кафедри кримінального права та процесу, завідувач лабораторії криміналістики Київського університету права НАНУ, Анна Ігорівна Голуб – юрист юридичного відділу Київського університету права НАНУ, Володимир Леонович Якимчук – керуючий справами Рівненського інституту КУП НАН України, Артур Гагікович Мартіросян – кандидат юридичних наук, завідувач кафедри спеціальних юридичних дисциплін Київського університету права НАНУ, Сергій Володимирович Книш – кандидат юридичних наук, завідувач кафедри загальнотеоретичних правових дисциплін Київського університету права НАНУ; викладачі та адміністративний персонал Рівненського інституту Київського університету права НАН України.

Першокурсники урочисто виголосили “Клятву студента”, якою запевнили, що будуть гідно нести звання Студента Київського університету права НАН України і докладуть всіх зусиль, щоб стати висококваліфікованими фахівцями, будуть вірними Україні та традиціям КУП НАНУ. Вручення символічного студентського квитка стало запорукою майбутнього успіху студентів.

Зворушливим моментом на святі було, без сумніву, благословення клірика Свято-Покровського Собору Отця Анатолія першокурсників, викладачів інституту на добру науку та гарне навчання.



Додали родзинки урочистій події і музичні виступи співака, композитора, аранжувальника, лауреата Всеукраїнських конкурсів естрадної пісні Ярослава Шевчука та студента 3-го курсу Дениса Михалевича.

По закінченні урочистостей 2 вересня, для гостей була проведена екскурсія приміщенням інституту.







На Антоніо Інкампо неабияке враження справила матеріальна база ВНЗу: сучасний комп’ютерний клас, конференц-зала, зала судових засідань, навчальні аудиторії, сучасний гуртожиток та бібліотека, у читальній залі якої експонувалась тематична виставка “Мандруючи світом італійського мистецтва”. А насамкінець гості відвідали першу в Україні Арт-галерею ковальства, відкриття якої відбулось за ініціативи Ніни Юріївни Кроки. Усі експонати, а їх налічується близько двохсот, є неординарними з художньої точки зору. У галереї представлені різні стилі та напрямки мистецтва сучасного ковальства.





Свято закінчилось, а попереду у студентів та викладачів напружені дні плідної праці. Тож бажаємо всім успіху, натхнення та здоров’я!

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівненському інституті КУП НАНУ відбулася церемонія відкриття студентської каплички на честь святителя Петра Могили

У Рівненському інституті КУП НАНУ обговорили питання безоплатної правової допомоги

Рівненський інститут Київського університету права отримав патріарше благословення [+Фото]





На правах реклами