Ми у Facebook
21.10.2016, 10:00

Скільки коштує зрізати дерево у Рівному

фото: Андрій Звиник

Хто надає такі послуги і з ким треба узгоджувати.
Обрізати садові дерева восени не рекомендують, адже у місці зрізу взимку може вимерзати кора. З такого зрізу дерево навіть може почати всихати. Особливо не підходить осіннє обрізання саджанцям, яким лише декілька років. Втім напередодні зими, варто зрізати старі дерева, які в негоду можуть створити аварійну ситуацію.

Обрізанням дерев, в обласному центрі, займається трест зеленого господарства. Інженери підприємства кожне звернення розглядають індивідуально. Головне, аби ніхто з місцевих мешканців не був проти зрізання.

Як обрізати дерева у Рівному? [ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ] [+Фото]

Ціна такої послуги залежатиме від того, де знаходиться дерево, чи зручно до нього під'їхати, яку спецтехніку треба буде застосовувати. Якщо гілля може зачіпити електро- чи радіопроводи, тоді обрізання треба ще узгоджувати з енергетиками. А якщо дерево знаходиться над дорогою, то, можливо, ще й доведеться перекривати рух, що треба узгоджувати з поліцією.

Якщо зі зрізанням дерева не виникне додаткових проблем, то коштуватиме це від 1500 грн - повідомили в тресті зеленого господарства.

Обрізають дерева й енергетики, коли гілля заважає лініям електропередач. А ще - рятувальники, але це, як правило, коли після буревіїв дерева ламаються і створюють аварійні ситуації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ