Ми у Facebook
08.11.2016, 18:40

Де батькам взяти гроші на якісну європейську освіту?!

Сьогодні хотілося б поговорити про те, скільки коштує якісна освіта на сьогоднішній день. Які ціни пропонують українські навчальні заклади та яка ціна навчання в Європі?
Напевно, кожен з нас, думаючи про майбутнє своєї дитини, замислюється над тим, яку професію вона обере і де буде навчатися. Проте часто ми не підраховуємо та не плануємо тих видатків, які слідують за тим, як дитина закінчила школу.
Якщо ви плануєте, що ваша дитина буде навчатися в українському університеті, то 5 років навчання обійдуться вам в середньому до 100 000 гривень, а якщо за кордоном, наприклад, у Гарварді, то сума сягне неймовірних розмірів. Ми не враховуємо той факт, що практично щороку вартість навчання збільшується.




Крім того, до цієї вартості потрібно додати додаткові витрати на проживання, харчування, проїзд, підручники та інше. Отже, освіта – це чималі кошти. Звідки їх взяти батькам?

Давайте розглянемо, як за допомогою програми накопичувального страхування можна вирішити це питання.
Наприклад:
Застрахована особа – Дитина 1 рік
Страхувальник – Тато 26 років
Строк дії Договору – 16 років
Щорічний страховий внесок – 5000 грн (мінімально)
Гарантована страхова сума – 73 114 грн
Страхова сума по закінченню Договору – 220 246 грн з урахуванням ДІД (додатковий інвестиційний дохід) – 15%.

Отже, батьки, відкладаючи 5000 гривень в рік, отримають суму 220 246 гривень на оплату навчання для своєї дитини. За 16 років батьки зробили внесок 80 000 гривень, а 140 246 гривень склав відсоток прибутку.
Також увесь цей час програма страхування гарантувала дитині захист від травм, що є додатковою перевагою. Компанія також гарантує звільнення від сплати внесків за накопиченням у разі непрацездатності страхувальника (інвалідність I або II групи) чи відхід з життя.

Ми несемо відповідальність за тих, кому подарували життя!

Скласти фінансовий план накопичення для вашої дитини вам допоможе регіональний менеджер “ЕУЛАЙФ ГРУП” Алла Тимчишина, тел. (067) 990-61-11





На правах реклами