Ми у Facebook
11.11.2016, 18:05

Центр розвитку “Дитяча мрія”: з нами ваші мрії стають ближчими!

Нині батьки розуміють, що ранній розвиток дитини — це запорука її подальшого успіху в житті. Саме тому нині центри розвитку стають надзвичайно популярними.

У Рівному також працює Центр розвитку “Дитяча мрія”, який допоможе вашій донечці стати справжньою леді, а сину — істинним джентельменом. Крім того, у Центрі вам допоможуть вдосконалити знання англійської, впоратися з важкими і незрозумілими домашніми завданнями, підготуватися до олімпіад та зовнішнього незалежного оцінювання, розвивати творчі здібності дитини. Головний секрет школи в тому, що вона працює під незмінним девізом: «Що б ви не робили, трудіться від усієї душі - так, ніби це було для Господа, а не для людей» (Біблія, Новий Завіт).

ГРУПИ З ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ:


I CAN SING (GAMES AND SONGS) ДЛЯ ДІТЕЙ 3-5 РОКІВ: діти розуміють англійську мову, граючи в різноманітні ігри та співаючи пісеньки, набувають навичок правильної вимови, беруть участь у діалогах, використовуючи основні структури англійської мови.
I CAN SPEAK – ДЛЯ ДІТЕЙ 6-8 РОКІВ: до кінця навчального року діти читають і пишуть слова та речення англійською мовою.
I CAN READ AND WRITE – ДЛЯ ДІТЕЙ 8-10 РОКІВ: діти опановують основи читання та письма в англійській мові. Одночасно розвивають усі мовні навички: володіння лексикою і граматикою, читання, письмо, сприйняття на слух (аудіювання), говоріння та вимова.



ІНДИВІДУАЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ДІТЕЙ РІЗНОГО ВІКУ (графік складається для кожного окремо у проміжку з 9 до 20 год.)

У нашому центрі розроблено комплекс тренінгових програм, які зроблять навчання Вашого малюка не лише результативним, але й цікавим. Адже, ми вчимося граючись, – це основний метод нашого навчання. Уроки ніколи не бувають нудними, бо у нас задіяний кожен учень.

Міні-садочок: дитина зможе провести свій час весело та з користю, за три години перебування дитина отримає безліч позитивних емоцій, пізнає багато нового, знайде нових друзів.



Дошкільнята: (5 – 7 років) – знання і написання голосних та приголосних, читання, математика. Результатом навчання є cамостійний майбутній школяр.

Динамічне читання: (7 – 14 років) – по завершенню тренінгу у дитини покращиться робота із читанням вголос та "про себе". Школяр зможе переказувати зміст, правильно працювати із диханням та голосом. Розвине різні види запам'ятовування. Заняття допоможуть навчитися легко, швидко виконувати домашні завдання і стати успішним учнем.

Творча майстерня: чудова можливість дати дитині можливість проявити творчі здібності і відкритися як особистість. Саме тут дитина відчуває радість і хороший настрій, який створює наш колектив. Усіма необхідними матеріалами для творчості ми забезпечуємо.



Заняття для дітей з особливими потребами: із дітьми, яким дається навчання важко, ми працюємо за спеціальною програмою, спираючись на здібності дитини.

Школа для юної леді: програма складається з комплексних занять, спрямованих на розвиток естетичних якостей дівчат – каліграфія, етикет, театральна студія. Краса врятує світ!

Логопедичні послуги: уміння красиво говорити – це візитна картка Вашої дитини. Для того, щоб уникнути цих неприємних наслідків, необхідно починати працювати над мовленням дитини у ранньому віці – як тільки Ви помітили затримку розвитку мови.

Музика: вокал для діток, розвиток метро-ритму, музичного слуху, дитяча хореографія.

ЦЕНТР РОЗВИТКУ “ДИТЯЧА МРІЯ”
Контактний номер (096) 028-25-64.
м. Рівне, вул. Тувинських Добровольців, 17, оф. 31








На правах реклами