Ми у Facebook
13.11.2016, 16:00

Сучасний басейн для діток та їхніх мам у Рівному

Шукаєте сучасний та безпечний басейн у Рівному? Тоді вам у розважально-оздоровчий комплекс "Підкова".
Тут ви можете відвідати сучасний басейн на дві доріжки, довжиною 20 метрів. Мінімальна глибина басейну 1,20 м, а максимальна – 1,80 м. Сучасна система фільтрації та очистки води іонами срібла не викликає алергічних реакцій, тому створює комфортний відпочинок для відвідувачів різного віку – від дорослих до малят.

Особливо цікаво приймати водні процедури найменшим з відвідувачів – крихітним малюкам. Вони разом з мамами та досвідченими тренерами зміцнюють здоров’я та отримують неабияке задоволення від відвідин басейну. Адже плавання – це не тільки весело, а ще й корисно: дитина вчиться керувати диханням, пірнати і самостійно рухатися у воді. Навантаження рівномірно розподіляється на всі м’язи, добре розвиваються суглоби, зміцнюється імунітет. У "Підкові" проводяться індивідуальні заняття і для діток з особливими потребами.



До плавання долучаються і школярі, для яких тут працює клуб плавання. Разом з професійними тренерами можна навчитися всім тонкощам плавання та почувати себе як риба у воді.

Не менш важливо відвідувати басейн і майбутнім мамам. Професійні тренери в "Підкові" проводять заняття для полегшення проходження вагітності й пологів.



Сказати, що у "Підкові" ви зайдете просто басейн, це не сказати нічого. Адже тут насправді розташована невелика аквазона, в якій розташовані водоспад для легких масажів, душ-шарко, підводний гейзер та два вбудованих стінових противотоки, які є ефективними та потужними масажерами. Крім того, в "Підкові" є сауна, де можна чудово провести час з друзями.

Відвідувати басейн можна поразово, але якщо ви вирішили заохотити дитину до постійних занять, то краще одразу купити абонемент. Він є двох видів – безлімітний та дванадцятигодинний.

Адреса: м. Рівне, вул. Івана Підкови, 17а
Тел: (0362) 454-453, (067) 363-44-34





На правах реклами