Ми у Facebook
13.11.2016, 14:00

За новими враженнями до "Мультіпарку"

З настанням осінніх холодів у батьків з’являються додаткові турботи, адже в довгі зимові вечори дитину потрібно зайняти чимось корисним. Тут на допомогу прийде "Мультіпарк". Адже, для комфортного та веселого відпочинку малечі, "Мультіпарк" постійно вдосконалюється та оновлюється.
До осінніх та майбутніх зимових канікул "Мультіпарк" підготував купу приємних сюрпризів!

Відтепер безлімітний абонемент на день лише за 129 грн! Грайтесь весь день, розважайтесь на ігроматах та катайтесь на роликах всього лише за 129 гривень.

А зайнятися в "Мультіпарку" дійсно є чим. До й так найбільшої в Рівному колекції ігроматів, додається ще й нова ігрова зона – PlayStation. Зручні дивани, сучасні джойстики, цікаві ігри та спеціально відведена зона не залишать ваших малих любителів ігор байдужими та принесе чимало задоволення й позитивних емоцій.



Граючись увесь день, ваші діти не залишаться голодними. Адже "Мультіпарк" оновлює меню. Тепер ваші діти зможуть насолоджуватися ще смачнішими стравами, а ви платите менше. Адже у кафетерії діють постійні знижки, а ще запроваджуються вигідні пропозиції дня.

Іменинники теж не залишаться без подарунків. Тепер усі, хто вирішить відсвяткувати свій День народження в "Мультіпарку", отримають не лише незабутній день з веселими аніматорами, а й сертифікат на 200 грн.
Крім того, обрати торт від "Мультіпарку" можна у вигляді свого улюбленого героя.



Крім того, на вас чекає оновлення інтер’єру.

“Мультіпарк” працює щоденно з 10:00 до 22:00.
Адреса: ТРЦ Екватор, вулиця Макарова, 23, Рівне
Телефон: 067 3128444







На правах реклами