Ми у Facebook
30.11.2016, 14:00

До Дня Святого Миколая - новий випуск журналу "Маленькі рівняни"

Редакція рівненського дитячого глянцевого журналу "Маленькі рівняни" вже готує новий випуск видання, який вийде напередодні Дня Святого Миколая.
Багато корисних порад для батьків, неймовірні дитячі фотосесії та креативні проекти, - це все та ще багато цікавого на сторінках глянцевого журналу "Маленькі рівняни".

Як фото вашої дитини можуть потрапити у журнал “Маленькі рівняни”

Цього разу зірка обкладинки нового випуску журналу “Маленькі рівняни” - шестирічна Вікторія Кузьменко, модель агентства "PANNA". Вона першокласниця, та попри свій юний вік її без перебільшення можна вважати професійною моделлю, яка не тільки хоче, а й щоденно робить кроки для того, щоб досягнути всеукраїнського та міжнародного рівня.

ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН



Крім того, спеціально для цього номеру ми підготували фотопроект від Святого Миколая - Новорічна фотозйомка у студії та фото Вашої дитини в рівненському дитячому журналі "Маленькі Рівняни"!!!

ПОДРОБИЦІ ПРОЕКТУ

Тому вже в середині грудня - зустрічайте новий випуск відомого рівненського глянцю "Маленькі рівняни" і пам'ятайте, що наступного разу на сторінках нашого видання може бути САМЕ ВАША ДИТИНА!


Збережіть атмосферу свята на сторінках журналу "Маленькі рівняни"

Якщо ж і ви мрієте побачити свою дитину на сторінках “Маленькі рівняни”, телефонуйте 097 183 13 99 Ліна Яріш.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами