Ми у Facebook
07.12.2016, 06:30

7 грудня - День працівників місцевого самоврядування. Вітаємо!

Щороку 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Вітаємо депутатів обласних, міських, районних і сільських рад, сільських, селищних та міських голів, голів районних і обласних рад, працівників виконавчого апарату рад різних рівнів, усіх, хто причетний до цього свята!
День міцевого самоврядування був встановлений в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 №1250/2000 - "...враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...».

Саме цього дня, 7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про місцеве самоврядування".

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування усіх представників місцевого самоврядування і зичимо бути гідними представниками своїх територіальних громад і успішно відстоювати їхні інтереси! Здоров'я вам, благополуччя та всіляких гараздів!

Система місцевого самоврядування повинна відповідати потребам суверенної цілісної держави. І День місцевого самоврядування міг би стати справжнім орієнтиром, правовою основою в процесі перебудови сучасної моделі місцевого самоврядування в Україні.





На правах реклами