Ми у Facebook
13.12.2016, 12:00

"Ранкова кава": Як рівнянам створити новорічний настрій завдяки зміні інтер’єру [+Відео]

Професіонали магазину “VSE-BUD” у новому випуску програми "Ранкова кава" розповіли про всі секрети правильного вибору шпалер та пояснили, як за допомогою нових шпалер створити новорічний настрій в оселі. Гостя програми - менеджер магазину шпалер “VSE-BUD” Галина.
- Існує чимало стереотипів щодо проведення ремонтів, зміни шпалер… Один з них полягає в тому, що ремонт найкраще проводити влітку, а зима для цього – не підходяща пора. На вашу думку, як професіонала, чи справедлива така думка?

- Традиційно, люди звикли робити ремонти влітку. Проте взимку теж можна взяти відпуску і провести ремонт. Адже саме взимку відсутні протяги і тим самим це хороший час для того, щоб поклеїти в оселі нові шпалери і тим самим створити новий інтер’єр.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Я переконана, що, якщо змінити шпалери в оселі, то можна навіть змінити свій настрій та почати новий рік з новими мріями та планами. В каталогах, які можна переглянути у магазині шпалер «VSE-BUD» можна обрати той вид і малюнок шпалер, який підходить саме вам. Давайте пояснимо, які існують типи шпалер і які вони мають переваги?

- Ми руйнуємо стереотип про те, що якщо мова заходить про шпалери, то на думку повинні приходити вже стандартні вінілові чи паперові варіанти. Насправді усіх типів сучасних шпалер існує більше десяти. І хотілося б зосередити увагу саме на екологічних типах шпалер. Адже їх теж є велике різноманіття: як з дизайном, так і за фактурами. Хотілося б розповісти про бамбукові, склотканинні, рідкі та пробкові шпалери. Треба розібратися в тому, які з цих видів підходять саме вам. Адже від якості шпалер залежить екологічність кімнати, а як наслідок – і здоров'я тих, хто у ній проживає.

- Давайте розпочнемо опис основних характеристик з паперових шпалер, адже вони для нас є більш звичними та традиційними.

- Паперові шпалери будуть надзвичайно доречними у дитячій кімнаті. Адже новинки на ринку паперових шпалер потішать усіх малюків. Особливість цих шпалер у тому, що їх можна самому розфарбовувати. Стильні варіанти паперових шпалер підійдуть для тінейджерів. А батьків потішить те, що ці шпалери легко поклеїти та потім демонтувати. На собі вони не накопичують пилу, на відміну від вінілових шпалер, і мають дуже широкий вибір малюнків та стилів. Щодо догляду за паперовими шпалерами, то їх можна легенько протирати, але перед ручками та фломастерами цей вид точно не встоїть.

Все, що треба знати рівнянам про правильний вибір шпалер

- А який вид встоїть перед маленькими бешкетниками та їх витівками?

- Це склотканинні шпалери. Це екологічний матеріал: сплав вапняку, соди, кварцу та піску. Перевагами таких шпалер є безпечність, стійкість до механічних пошкоджень, та що найважливіше – вони не підтримують горіння. А також склотканинні шпалери паропроникні, гіпоалергенні та антистатичні. Вони мають армуючі властивості. Це також ідеальний варіант для коридорів та кухонь.

- Склотканинні шпалери представлені в білому кольорі, тобто їх можна фарбувати на свій смак?

- Так, вони зроблені під фарбування. Ці шпалери ідеальні для дезінфекції та їх можна перефарбовувати до 15 разів, їх строк служби до 30 років.

- А якщо хочеться чогось екзотичного, то що можна порадити таким людям, який тип шпалер їм варто обрати?

- Ще один надзвичайно цікавий та водночас екзотичний тип шпалер – бамбукові. Їх вигляд – це рулон, який складається з наклеєних бамбукових рейок на тканину. Самі ці рейки є різних довжин і товщини, тому вибрати є з чого. Вони більш обмежені в дизайні, але завдяки декораціям це можна довершити. Серед переваг бамбукових шпалер — безпечність, шумоізоляція, антистатичність. А ще вони дарують приємний аромат деревини і будуть найкращим варіантом для тих осель, де живуть домашні улюбленці з кігтиками.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Ви говорили, що до екологічних видів шпалер можна віднести і пробкові. Що варто знати про них?

- Вони більш поширені за кольоровими видами, ніж бамбукові. Пробкові шпалери є в пластинах та у рулонах. Їхні переваги – тепло- та звукоізоляція, вони витримують значну вологість. Працювати з ними складніше, тому бажано, якщо не маєте досвіду, то варто довірити справу їх монтажу професіоналам. Новинкою 2016 року є пробкові шпалери з різноманітними принтами, які також стануть окрасою вашої оселі.

- Мою увагу привернув каталог з рідкими шпалерами. Для яких осель вони стануть ідеальним варіантом?

- Рідкі шпалери — це екологічна суміш, з шовкових бавовняних та целюлозних волокон, які є з різними домішками. Їхні переваги – безпечність, велика кольорова гама, легкість нанесення та догляд. Ви навіть можете створити свій унікальний декор – додати блиску, вигадати цікаві поєднання. Ці шпалери ідеальні для осель з дітьми. Адже при забрудненні певної частини шпалер фломастером чи ручкою, рідкі шпалери можна розмочити чи нанести нові. І це надзвичайно зручно!

- Ще один вид шпалер, який дозволяє проявити свою фантазію – це фотошпалери. Наскільки це тип популярний сьогодні?

- Дуже популярний, адже ви можете роздрукувати малюнок на великій площі, відтворити цікаві орнаменти. А завдяки фактурі на якій нанесено малюнок можна добитися цікавих ефектів, створити унікальний дизайн.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Чи допомагаєте ви, як менеджер, підібрати малюнок та порадити кольорову гаму фотошпалер?

- Звісно. Перед замовленням ми працюємо з клієнтом, отримуємо побажання і обираємо малюнок. Після цього відбувається робота з зображенням: це можуть бути 3Д варіанти та ще чимало інших. Ми заохочуємо усі бажання клієнтів і готові надати поради, яке зображення буде найкращим.

- Я знаю, що ваш магазин “VSE-BUD” працює на Млинівській, а чи маєте ви інтернет-магазин?

- Так, звісно – на нашому сайті www.vse-bud.com працює інтернет-магазин . Усі бажаючі можуть на нашому сайті ознайомитися з асортиментом, який ми маємо, а потім вже завітати в наш магазин. Адже в родини не завжди виходить усім разом поїхати по магазинам та переглядати різні варіанти, а так – це унікальна можливість обрати тип та кольорову гаму, а потім завітати до нас!

Бажаємо усім рівнянам, щоб результат завжди перевершував ваші очікування!



www.vse-bud.com

+38(067)604-22-93 +38(063)63-25-636 +38(362)43-43-16
м.Рівне вул. Млинівська, 23 vsebud.com@gmail.com





На правах реклами