Ми у Facebook
20.12.2016, 16:15

Переможниця численних конкурсів - зірка обкладинки журналу "Маленькі рівняни"

Цього тижня ми представляємо останній у цьому році випуск рівненського глянцевого дитячого журналу "Маленькі рівняни".

Багато корисних порад для батьків, неймовірні дитячі фотосесії та креативні проекти, - це все та ще багато цікавого на сторінках глянцевого журналу "Маленькі рівняни".

Неймовірні фотосесії, корисні поради, родинні історії, - у журналі "Маленькі рівняни"

На обкладинці новорічного журналу ви зможете побачити фото — чотирирічної рівнянки Євангеліни Шмід. Попри свій юний вік, Єва є переможницею численних конкурсів краси, останні з яких - “Юна принцеса України — 2016" та "Mini little princess of the Europe”. Також саме Єва була лицем окладинки журналу "Вітаємо". Більше дізнатися про Єву можна буде на сторінках журналу.



ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

Також на сторінках рівненського дитячого глянцю — учасники неймовірного фотопроекту до Дня Святого Миколая від фотографа Ліни Яріш.



Якщо ж і ви мрієте побачити свою дитину на сторінках “Маленькі рівняни”, телефонуйте 097 183 13 99 Ліна Яріш. А вже в середині грудня - зустрічайте новий випуск відомого рівненського глянцю "Маленькі рівняни" і пам'ятайте, що наступного разу на сторінках нашого видання може бути САМЕ ВАША ДИТИНА!

Журнал “Маленькі рівняни” розповсюджується у кафе, ресторанах, розважальних закладах Рівного. Придбати видання можна у редакції “ОГО” за адресою: м.Рівне, вул.Шкільна, 2 та в мережі кіосків “ОГОпрес”.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами