Ми у Facebook
28.12.2016, 10:00

На Рівненщині хуліган стріляв по перехожих

У неділю, 25 грудня, в районі залізничного вокзалу Дубна невідомий чоловік стріляв по перехожих із стартового пістолета.
Зловмисником виявився 22-річний дубенчанин. За кілька хвилин до інциденту він, будучи на підпитку, справляв природні потреби біля одного із квартирних будинків. Двоє місцевих зробили йому зауваження, а у відповідь той кілька разів вистрілив у них зі стартового пістолету.

У Рівному дерево розтрощило кабіну вантажівки (+ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські вилучили пістолет, а самого ж дебошира у кайданках спершу доставили до лікарні, де було підтверджено стан його алкогольного сп’яніння, а після цього — до відділення поліції. Молодий чоловік не припиняв сипати погрозами у бік правоохоронців та провокував бійку. Крім того, під час затримання, вкусив співробітника ізолятора тимчасового тримання.

ВІДЕО: яким був 2016 рік для рівненського бурштину


Це вже не перший випадок, коли хуліган кидається на правоохоронців. Десятого грудня цього року неподалік залізничної станції, зловмисник зірвав зі старшого сержанта погони. Крім того, молодик раніше був судимий за крадіжки та злочини, пов’язані зі незаконним обігом наркотиків.


За матеріалами Відділу комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами