Ми у Facebook
29.12.2016, 18:30

Навчаючись у нас сьогодні, ви успішний майстер завтра!

Сьогодні все частіше майстри нігтьового сервісу шукають курси нарощування та моделювання нігтів для того, щоб вдосконалити свої знання та набути нові навички.
Нігтьовий сервіс нині переживає етап свого нового світанку. Тож завдання майстрів – не просто відповідати запитам представниць прекрасної статі, а й передбачати наперед їхні потенційні бажання!

Якщо і ви мрієте стати професіоналом своєї справи та дізнатися про всі новинки нейл-індустрії, вам допоможуть у Нігтьовій школі-студії Світлани Куницької "Magnetic Style". Тут ви отримаєте широкий спектр знань сучасної нейл-індустрії, навчитеся як базовим знанням, так і останнім технологіям моделювання штучних нігтів.



А від цих фундаментальних знань залежить ваше майбутнє. Адже ази нігтьового сервісу є головною "цеглинкою" у професійній майстерності. Також кожному професіоналу дуже важливо тримати руку на пульсі розвитку нейл-індустрії. Останні розробки, нововведення, модні віяння і побажання клієнток – все це постійно змінюється, змушуючи майстрів постійно рости й підвищувати свою кваліфікацію, пробувати нове та прагнути до ідеалу. А шлях до омріяної досконалості може бути не таким вже тернистим, як здається на перший погляд.

Адже 80% навчального часу в нігтьовій школі-студії Світлани Куницької "Magnetic Style" присвячено саме практичним заняттям. А це, як відомо, кращий спосіб досягти серйозного результату за максимально короткий проміжок часу. До того ж вчитися, практикуючись, – це дуже цікаво і захоплююче!





Для того, щоб майстри могли вдосконалювати свої вміння, у школі надають матеріали найвищої якості європейського виробництва ТМ Magnetic. Вчитися з такими матеріалами – легко та швидко. Часу на моделювання йде менше, а задоволення ви отримуєте більше. Переконайтеся в цьому самі!

Пройшовши курси в нігтьовій школі-студії Світлани Куницької "Magnetic Style", ви отримаєте не тільки повний пакет інформації та практики, щоб працювати майстром, а також дипломи міжнародного зразка, які визнаються не тільки в Україні, а й за кордоном.



Крім того, нігтьова школа-студія Світлани Куницької "Magnetic Style" є офіційним представником нідерландської TM Magnetic. Magnetic – компанія-виробник професійних продуктів для фахівців нейл-індустрії. Купуючи продукцію ТМ Magnetic, ви отримуєте якісні та безпечні матеріали, які відповідають міжнародним стандартам і мають сертифікацію ISSO 22716: GMP for Cosmetic Industry від Французкокого Інституту Сертифікації SGS. Головний меседж іміджу компанії – це найвищий рівень підготовки інструкторів та нейл-стилістів. Тим самим, працюючи з Magnetic, вам гарантована інформаційна підтримка високого рівня.

Тому навчаючись у нас сьогодні, ви обов’язково станете успішним майстром вже завтра!



м. Рівне, вул. Черняка, 26
(098) 661-80-56
(095) 841-86-85
(093) 087-50-35
(0362) 40-07-05
magnetic.style@yandex.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ