Ми у Facebook
31.12.2016, 10:30

Найвидовищніша подія 2016 року – присяга патрульних Рівного

За багаторічною традицією редакція "ОГО", підсумовуючи події та враження 2016 року у Рівному, обирає події, людей, підприємства, товари, послуги, торгові марки, які найбільше запам'ятались нам у році, що минає.
Фото: В.Цуканова

На цю подію чекали більше півроку, й подивитися на неї зібралися тисячі рівнян. Офіційна церемонія складання патрульними присяги відбулася 19 квітня на майдані Незалежності. До лав патрульних вступило 193 поліцейські, серед яких 26 дівчат та 24 учасники АТО. Усі вони – зразкові хлопці та дівчата, які вирішили служити рідному місту.





БІЛЬШЕ ФОТО

Зачитав присягу керівник патрульних Сергій Мерчук, 23-річний волинянин, боєць батальйону “Азов”.

Сергій Мерчук - керівник патрульної поліції Рівного
Сергій Мерчук - керівник патрульної поліції Рівного


Міністр МВС Арсен Аваков привітати патрульних не приїхав, як робив це раніше, зате прибула керівник Національної поліції Хатія Деконаїдзе. Вона зауважила, що патрульні повинні бути залізобетонною стіною українського народу. Наголосила на необхідності патрульних кожного ранку задумуватися над своєю роботою і чути народ України. Хатія Деконаїдзе попросила патрульних не звертати увагу на скептиків, які говорять про проблеми. Зауважила, що патрульні мають мало досвіду, але швидко вчаться, і нагадала: досконалості немає меж.

БІЛЬШЕ ФОТО


Закінчилася офіційна частина покладанням квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та Героям АТО і хвилиною мовчання. Після присяги на майдані Незалежності у центрі міста Рівного поліцейські розпочали патрулювання.

ФОТО: присяга патрульних поліцейських Рівного з висоти пташиного польоту


Фото: спільнота Патрульна Поліція Рівне у Фейсбук

"Підсумки року-2016": людей та події року в Рівному обрано!





На правах реклами