Ми у Facebook
05.01.2017, 12:07

Затримали рівнян, які пограбували сім`ю (+ФОТО)

Зловмисники вдерлися до помешканні сім`ї, яка мешкає у селі Кам`яна Гора, що на Костопільщині.
27 жовтня 2016 року в будинок 40-річної жительки села Кам’яна Гора вдерлися троє невідомих чоловіків у масках. Господиня без вагань відчинила двері, адже о восьмій ранку, зазвичай, приносили молоко двом малолітнім дітям, які на той час ще спали. Нападники, побили 17-річного юнака та його матір, зв’язали їй руки та почали вимагати гроші. Зловмисники отримали 200 доларами США, ювелірні прикраси, мобільні телефони та інші матеріальні цінності. Загальна сума завданого збитку становить 24 тисячі гривень.



Оперативники управління карного розшуку Головного управління області та Костопільського відділення поліції встановили осіб, які скоїли розбій. Ними виявилися 17-ти, 19-ти та 23-річні рівняни. Попри свій молодий вік, вони неодноразово притягувалися до відповідальності за крадіжки на території Рівненської області, однак відбулися умовним терміном.

На Рівненщині ледь не згорів житловий будинок (+ФОТО)




Наразі двом із них повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Стосовно 17-річного зловмисника тривають слідчі дії. Правоохоронці перевіряють також причетність усіх трьох до скоєння аналогічних злочинів.

На Рівненщині чоловік ледь не загинув під колесами тепловоза (+ ФОТО)



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами