Ми у Facebook
05.01.2017, 19:50

Підсумки року-2016: Оксана ЛОЗОВА: “Рік був непростим, але цікавим”

Минулий рік для багатьох людей був різним. Багато хто відзначає позитивні та негативні події – особисті та пов'язані з громадським та політичним життям. Яким був цей рік для Оксани Лозової – відомого у Рівному дитячого лікаря, громадського та політичного діяча?
– Цей рік був сповнений для мене різноманітними подіями, до того ж у всіх професійних сферах, – ділиться своїми враженнями Оксана Лозова. Пані Оксана розповідає, що саме у 2016 році їй, попри напружений графік, вдалося взяти участь у кількох медичних конференціях. Остання відбувалася у Львові наприкінці листопада та стосувалась проблеми ревматологічних захворювань у дітей. На жаль, як підкреслює Оксана Лозова, у сучасному світі почастішали випадки подібних захворювань та інших, багато з яких раніше були властивими лише дорослим. Саме тому Україна як держава повинна приділяти більше уваги здоров`ю своїх громадян, молодіжній політиці, духовному та фізичному розвиткові наступних поколінь, а особливо здоров’ю та фізичному вихованню дітей.

Крім активної медичної діяльності, Оксана Лозова – відомий на Рівненщині політик, адже вона є лідером Рівненської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка та головою фракції в обласній раді. Рік тому відбулись місцеві вибори і прийшов час підбивати підсумки проробленої роботи. Цьогоріч, 13 листопада, у Рівному відбулася звітна конференція за участю депутатів місцевих рад фракцій Радикальної партії. За весь час політичної діяльності партія активно відстоювала інтереси пересічних українців. Тому і 2016 рік не став винятком. Протягом року депутати-радикали Рівненської обласної та міської рад разом з громадськими активістами “тримають руку на пульсі” та послідовно працюють над пропозиціями вирішення проблем містян та жителів всієї Рівненщини.

Оксана Лозова: "Здоров’я дітей залежить від їхніх батьків"

Пані Оксана зазначила:

– Це молода команда. Особистим девізом кожного є праця та відповідальність. Ми беремо приклад з нашої фракції у Верховній Раді, яка, незважаючи на малочисельність, є найбільш законотворчою. Навіть голова спілки виборців зазначив, що ми є найбільш дисциплінованими, так як беремо участь у майже всіх сесійних засіданнях та робочих комісіях.



Крім того, наприкінці року Оксана Лозова та її однопатійці стали співорганізаторами фіналу Чемпіонату України з шахів 2016 року серед чоловіків та жінок, які відбувалися в Рівному. Адже спорт, у тому числі й шахи, треба зараз активно популяризувати, особливо серед молоді та дітей. Тим більше, що це чудове заняття для тренування розуму, витримки та, зрештою, навчання тактично мислити, а це є значним кроком в інтелектуальному розвитку молоді та виховання майбутньої нової української еліти.

25: творці Незалежності. Оксана Лозова: "Я вірю в незалежну Україну, яка житиме для людей"



Підсумовуючи, Оксана Лозова зазначає, що перший рік роботи в радах області видався для депутатів-радикалів важким, але плідним. Однак у прийдешній рік дивиться з оптимізмом і вірою у краще.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ