Ми у Facebook
05.01.2017, 16:16

Рівненщина: чоловік обстрілював житлові будинки

Стрілок неодноразово мав проблеми із законом.
Увечері 4 січня до Варашського відділу поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Курчатова невідомий чоловік стріляє із рушниці в напрямку житлових будинків і собак.

Поліцейські встановили, що стріляв 28-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий за крадіжки і нині перебуває під адміністративним наглядом.

На Рівненщині чоловік обікрав медзаклад, бо йому болів шлунок (+ФОТО)

У зловмисника правоохоронці вилучили саморобну рушницю та 12 патронів. Він пояснив, що зброю та набої знайшов кількома днями випадково на березі річці. А того вечора вирішив випробувати, чи придатні вони для стрільби.


Затримали рівнян, які пограбували сім`ю (+ФОТО)


Вилучені рушницю та боєприпаси направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи.

За фактом носіння, зберігання та придбання вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті за вчинене чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі до п’яти років.





На правах реклами