Ми у Facebook
06.01.2017, 14:00

Підсумки року-2016: Магазин "Дюймовочка" – мережа дитячого одягу з українською історією

Широкий асортимент одягу, прийнятні ціни та індивідуальний підхід до кожного клієнта – запорука успіху власниці магазинів дитячого одягу "Дюймовочка" Людмили Міськової, яка керує мережею ось уже десять років.
Упродовж цього значного відрізку часу власниці декількох магазинів вдалось не тільки популяризувати дитячий одяг вітчизняного виробника, а й довести, що український продукт може бути затребуваний серед покупців.
У "Дюймовочці" продавці на високому рівні одягають усіх – від малечі до найвибагливіших підлітків. А ще – до магазину часто навідуються й дорослі у пошуках класичних блузок, штанів чи спідниць, бо потрібне вбрання тут можна купити значно дешевше.
"Увесь наш товар виготовлений з якісних італійських та українських тканин. У складі одягу переважає вовна, бавовна, шовк, тобто натуральні матеріали", – розповідає власниця "Дюймовочки" Людмила МІСЬКОВА. – Ми почали працювати з українським виробником тоді, коли це було не так модно. У той час всі були в захваті від польських виробів і нам довелось докласти багато зусиль для того, щоб довести, що вітчизняні вироби теж є належного рівня і якості".
Власниця мережі не шкодує про те, що обрала саме українські фірми для співпраці, й каже, що вкотре переконується, що своє – найкраще.
"Батькам завжди хочеться, щоб їхні діти мали все найкраще, найновіше, наймодніше. Тому ми вирішили допомогти їм у цьому. Окрім того, хочеться точно знати, що дитина буде вбрана у речі перевіреного українського виробника, якість якого не підведе», - зауважує пані Людмила.
У магазинах батькам та діткам допоможуть підібрати все, що забажається. Тут широкий вибір верхнього одягу, светрів, суконь, блуз та спідниць, штанів та шкільної форми.
"Враховуючи, що за десять років наші покупці подорослішали, а наш підхід до справи їм подобається, вони приходять вже зі своїми дітками. Тож мережа дитячих магазинів "Дюймовочка" розширюється і трансформується в мережу дорослих магазинів. Таким чином наші перші покупці обслуговуються вже в наших магазинах для дорослих. Ласкаво просимо!" – підсумовує Людмила Міськова.
Завітавши до будь-якого магазину мережі "Дюймовочка", можна переконатись, що продавці вміло знаходять підхід до кожного покупця. Особливість торгової мережі магазинів – подіуми для моделей-покупців. Від такої примірки малеча просто в захваті, адже дітлахам дозволяють пройтись у красивому вбранні по спеціально облаштованій доріжці й відчути себе супермоделлю.
Щодо цін у мережі одягу, то тут вони доступні, тому що власники розуміють: вартість одягу має відповідати купівельній спроможності кожного покупця.
До того ж завжди діє гнучка система знижок для постійних покупців. А ще у мережі магазинів "Дюймовочка" діють сезонні знижки, знижки до свят і гарні, приємні подарунки!

Адреси магазинів "Дюймовочка" у Рівному:
вул. Шкільна, 33
(ТЦ "Олімп" біля речового ринку);
ТЦ "Екватор", 3-тя черга
(вул. Макарова, 23).





На правах реклами