Ми у Facebook
07.01.2017, 10:30

У Рівному нетверезий водій, що тікав від патрульних, перекинувся разом з авто (+ ФОТО, ВІДЕО)

Після переслідування в місті водій виїхав на трасу міжнародного значення Київ-Чоп і рухався по зустрічній смузі


ДТП у Рівному: постраждало двоє пішоходів


У п'ятницю вранці, 6 січня, близько 6-ї години, рухаючись вулицею Степана Бандери екіпаж помітив автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого порушив ПДР, а саме здійснив проїзд на заборонний сигнал світлофора, повідосляє патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у Фейсбук.

Водій на законну вимогу патрульних про зупинку не прореагував, а навпаки пришвидшився. Правопорушник рухався по зустрічній смузі, приїжджаючи неодноразово перехрестя на червоний сигнал світлофора, перетинав суцільну лінію розмітки. Після переслідування в місті водій виїхав на трасу міжнародного значення Київ-Чоп, де продовжив рух проти транспортного потоку.



Після 15-ти хвилинного переслідування водій на розв'язці доріг не впорався з керуванням, здійснив з'їзд з дороги, де і перевернувся. Під час затримання водій медичної допомоги не потребував. Коли його доставили в медичний заклад для освідування стосовно стану алкогольного сп'яніння, проба виявилась позитивною – 0.51 проміле.









Свою поведінку працівникам поліції він пояснив звичайною цікавістю, мовляв, хотів перевірити потужність службових автомобілів. На допитливого 51-річного рівнянина, який розбив своє власне авто, склали одразу 4 адмінматеріали: за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння), ст.124 (скоєння ДТП), ст.122-2 (невиконання вимоги про зупинку), ч.2 ст.122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора).


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ