Ми у Facebook
09.01.2017, 12:12

На Рівненщині цілий день палали пожежі

За один день вогонь горів сім разів.
Вчора, 08 січня, о 08:45 в селі Новомалин Острозького району на вулиці Гагаріна у приватному господарстві вогонь понищив перекриття, частину покрівлі, облицювання стін та стелі житлового будинку.

На Рівненщині автомобілі не можуть вибратися із снігових заметів

Пізніше, о 10:29, в селі Симонів Гощанського району на вулиці Садовій згорів легковий автомобіль PEUGEOT Expert, а також вогонь пошкодив гараж та літню кухню. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не встиг поширитися на інші приміщення оселі.

На Рівненщині чоловік зберігав динаміт (+ ФОТО)

Того ж дня, о 16:12, в селі Корнин Рівненського району на вулиці Бойка вогонь пошкодив перекриття гаража та речі домашнього вжитку. Вогонь палав також в смт. Млинів, Млинівського району на вулиці Кірова. Пожежа знищила перекриття господарської будівлі пошкодила стіну.

Пізніше, о 17:29, в місті Корець в провулку Ватутіна горів житловий будинок. О 19:15 в селі Блажево, Рокитнівського району на вулиці 8 Березня згорів дерев`яний житловий будинок. Рятувальники не допустили перекидання вогню на поряд розташовані 3 будівлі. Житловий будинок горів й у селі Нараїв Дубенського району на вулиці Лесі Українки.

Жертв та постраждалих на пожежах не було. Причини усіх пожеж з’ясовуються.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини