Ми у Facebook
10.01.2017, 14:30

На Рівненщині водій наїхав на п'яну жінку і злетів у кювет

Про наїзд на жінку на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстантинів» до поліції дев’ятого січня повідомила пасажирка іномарки, 40-річна рівнянка.
39-річний мешканець обласного центру, керуючи автомобілем «Kia Carens» поблизу села Гільча-1 наїхав на дівчину, яка йшла назустріч проїзною частиною. Намагаючись уникнути наїзду, іномарку знесло у кювет. На щастя, ні водій, ні пасажирка не постраждали, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень.


У Рівному підірвався чоловік


Відповідно до медичного освідчення водій легковика за кермом був тверезим. Як пояснив він працівникам поліції, коли авто наблизилось до дівчини, та сама кинулась на транспортний засіб. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки, травматичний шок та алкогольне сп’яніння. Потерпілу без свідомості госпіталізували до лікарні. Наразі, за словами медиків, її життю нічого не загрожує.


На Рівненщині під час пожежі рятувальники знайшли тіло жінки




Особу пішохода нещодавно встановили правоохоронці. Нею виявилась 27-річна жителька села Гільча-1, яка проживає з двома малолітніми дітьми та чоловіком. За словами останнього, вони повечеряли за оковитою, після чого дружина пішла до сестри.

Відділ комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ