Ми у Facebook
13.01.2017, 21:30

Ворожимо на долю в Щедрий вечір: секрети ворожінь

Щедрий вечір - чудовий привід для того, щоб знову поспівати щедрівок, пригостити усіх смачною вечерею та зібратися у родинному колі. Крім цього, саме в цей вечір незаміжні дівчата можуть ще раз дізнатися про свою долю за допомогою ворожінь. Кілька оригінальних пропонуємо і ми:
Ворожіння на золотому ланцюжку. Коли всі ляжуть спати, сядьте за стіл і потріть золотий ланцюжок в руках, поки не потепліє. Потім різко киньте його на підлогу. За повір'ями, ланцюжок має лягти у вигляді якоїсь фігури, кожна з яких має своє символічне значення.

Так, коло пророкує скрутне становище; рівна лінія - удачу та везіння;
- вузол - хвороби; трикутник - успіх у любовних справах; бант - весілля найближчим часом; серце - щастя і душевний спокій.

Ворожіння на цибулинах. Цей ритуал проводиться у колі подруг, знайомих. Кожна дівчина ставить свою цибулину у склянку з водою кореневищем донизу. Чия цибулина проросте швидше, та й скоріше вийде заміж.

Ворожіння на ялинових гілках. Ялинову гілку слід потримати над полум'ям свічки і промовити наступні слова: «Ялина-цариця всім деревам мати, жити мені довго або смерті чекати; багатства або бідності, зради чи вірності?». Таку фразу слід повторити 12 разів, після цього покладіть гілочку під подушку і лягайте спати. Після такого ритуалу вам має приснитися своє майбутнє.

Ворожіння з дзеркалом і ялиновими гілками. Заздалегідь підготуйте дзеркало і кілька ялинових гілочок. Перед тим, як лягти спати, напишіть на дзеркалі ім'я людини чи заповітне бажання. Дзеркало покладіть під ліжко і розкладіть навколо нього ялинкові гілки. Якщо зранку напису на дзеркалі не буде - ваше бажання здійсниться, а коханий скоро буде поруч, якщо ж навпаки - позитивних змін краще не чекати.

Ворожіння на рушниках. Незаміжнім дівчатам варто вивісити за вікно вишитий рушник. Якщо зранку ви виявите на ньому вологу - чекайте швидкого заміжжя.

Ворожіння на гребінці. Розчешіть волосся перед сном промовляючи: «Суджений, ряджений, прийди і розчеши мені волосся». Потім покладіть гребінець під подушку і лягайте спати. Після такого ритуалу вам повинен приснитися ваш суджений.

Ворожіння на кільці, хлібі й ключі. Кільце, хліб і ключик покладіть в миску разом зі шматками білого хліба, вугілля, камінням та іншими невеликими речами. Миску накрийте рушником, потім по черзі витягуйте речі, які перші потрапили в руку. Після кожної дівчини речі кладуться на місце. Якщо потрапив шматочок хліба - багатим буде чоловік, витягла колечко - красень дістанеться, ну а ключ - не до добра - бідняк чи убогий.

Хай усі ваші бажання здійсняться!

Читати також:

Щедрий вечір, добрий вечір! [ТЕКСТИ щедрівок + ВІДЕО]

Які страви приготувати на Щедрий вечір

Який вітер на Щедрий вечір, такий майбутній урожай





На правах реклами