Ми у Facebook
01.02.2017, 09:00

Мешканці Рівненщини нарікають на дорогий проїзд у маршрутках

Нещодавно до редакції ОГО звернулася читачка, яка поскаржилася на дорогий проїзд.
- Я періодично користуюся маршрутом Рівне — Оржів. І помітила, що проїзд занадто подорожчав. Раніше проїзд з Рівного до Грабова коштував 8 гривень, а тепер коштує 12 гривень. А з Рівного до Оржева проїзд раніше коштував 10 гривень, а став 15-ть. Я знаю, що перевізники домовлялися про підвищення плати за проїзд повинно бути не більше 30-ти відсотків. Чому ж така висока ціна? - поскаржилася Ліля - мешканка села Грабів Рівненського району.

Рівненщина: чому проїзд за деякими напрямками дорожчий (+КОМЕНТАРІ)

Позицію перевізників повідомив Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України”:

Куди мешканці Рівненщини можуть скаржитися на перевізників


- Я розмовляв із перевізником, який працює за згаданим маршрутом. Вони не виходять за межі тарифу 65 копійок за кілометр.

Нагадаємо, що представники Рівненської ОДА зустрічалися з перевізникам. Під час зустрічі домовилися, що вартість перевезення для міжміських перевезень (а це відстань більше 50 кілометрів) становитиме 60 копійок за кілометр, а для приміських перевезень (тобто у межах району) — 65 копійок за кілометр. Зростання мало б відбутися в межах 20-30 відсотків: тобто вартість на міжміських маршрутах має збільшитися на 10 копійок за один кілометр.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами