Ми у Facebook
13.02.2017, 14:05

Похвалився гранатою: подробиці вибуху у кафе на Рівненщині (+ФОТО)

Потужний вибух у кафе в селищі Квасилів пролунав вчора, 12 лютого.
Про це до поліції повідомив власник кафе, 48-річний місцевий мешканець. Із його слів, від сили вибуху розбилося скло вітрини та постраждали відвідувачі.Поліцейські з’ясували, що троє чоловіків того вечора відпочивали за чаркою. Невдовзі 32-річний мешканець Квасилова, військовослужбовець, який наразі перебуває у короткостроковій відпустці, дістав з кишені куртки гранату, та почав показувати її усім присутнім. Поки чоловік крутив гранату в руках, витягнув чеку, тож чоловік кинув її під стіл.

Рівненщина: рятувальники допомогли матері дістатися до своєї доньки (+ФОТО)



За лічені секунди пролунав вибух, через що шестеро людей отримали різноманітні поарнення. 18-ти, 34-ох та 32-річні чоловіки та 32-річна жінка, жителі селища Квасилів отримали осколкові поранення різних частин тіла і після надання медичної допомоги лікарями Рівненської обласної клінічної лікарні, їх відпустили додому.

Рівненщина: поліцейський за хабар отримав рік обмеження волі


Поранення обох ніг, лівої кисті та грудної клітки отримав і 28-річний місцевий мешканець, який теж військовий. У власника гранати діагностували осколкові поранення обличчя, осколкові поранення та рвані рани ніг. Обох чоловіків госпіталізували.

Рівнянам: як вберегти власне дитя від самогубства

Спеціалісти-вибухотехніки під час огляду місця події встановили, що вибухнула граната РГД-5, уламки якої поліцейські вилучили та направили на експертизу у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Крім того під час огляду місця події поліцейські виявили у рюкзаку, що належить одному із військовослужбовців, освітлювальні патрони промислового виробництва.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ