Ми у Facebook
13.02.2017, 15:00

За кермом позашляховика, який ледь не впав з мосту у Рівному, була неповнолітня п'яна дівчина (+ФОТО)

Вчора, 12 лютого, близько 22:10, патрульні отримали повідомлення про викрадення авто HAMER H2 чорного кольору на вулиці Академіка Грушевського.
Того дня, о 22:20 від перехожих стало відомо, що на вулиці Соборній на мосту сталась ДТП за участю автомобіля HAMER H2 та DAEWOO Lanos. Патрульні встановили на місці події, що троє: дві 16-літні і одна 18-ти років, викрали автомобіль HAMER. За кермом була 16-річна дівчинка без водійських прав. Зі слів очевидців стало відомо, що керуючи автомобілем марки HAMER H2 16-річна водійка не впоралась з керуванням та зіткнулася з DAEWOO Lanos. Від зіткнення DAEWOO Lanos відкинуло на праву сторону мосту в огорожу, а HAMER H2 занесло в ліву сторону мосту, від чого зірвало огорожу.

Рівненщина: Подробиці ДТП на трасі "Київ-Чоп" (+ФОТО, ВІДЕО)



Після ДТП 16-річні дівчата втекли з місця події, а 18-річна залишилась. Поліцейські дуже швидко встановили, де живе водійка, але вдома її не було. Про подію повідомили матір та запросили до відділу поліції. А через деякий час інспектори найшли іншу пасажирку, яка була в розважальному закладі, звідки її запросили до відділу поліції для дачі пояснень.

Неповнолітня водійка, яка розтрощила джип, повернулася на місце пригоди, де її зустріли патрульні та запросили до медзакладу на освідування. Дівчина підтвердила, що вживала алкогольні напої, проте проходити медичний огляд відмовилася.

ВІДЕО: деталі вбивства відомого рівненського стиліста

Правоохоронці з’ясовують деталі події.

За повідомленням патрульної поліції Рівного у мережі Фейсбук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ