Ми у Facebook
17.02.2017, 15:31

Дівчина у Рівному хотіла поцупити гребінець

І це не єдиний подібний випадок.
Вчора, 16 лютого, близько 13.00 наряд взводу реагування батальйону поліції охорони отримав сигнал тривоги з охоронюваного об’єкту та прибув до місця спрацювання сигналу за лічені хвилини. До поліцейських звернувся охоронник магазину та вказав на двох невідомих чоловіків, які намагалися винести з магазину товар, не заплативши.

За добу на Рівненщині сталося кілька пожеж

Затримавши невідомих на виході з супермаркету, поліцейські охорони оглянули їхні речі й вилучили у них крадений алкоголь, вартістю близько 150 гривень. Правопорушниками виявилися 37-річний житель Рівненської області та 25-річний рівнянин.

На Рівненщині, щоб замаскувати нелегальний трактор, розповіли про “зелених чоловічків”


Того ж дня, ввечеру, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов «тривожний» сигнал із супермаркету. Правоохоронці одразу ж прибули на місце виклику. У супермаркеті до поліцейських звернувся працівник закладу та вказав на невідому рівнянку, яка поводилася підозріло і намагалася вийти із торгівельного залу.
Згодом, з’ясувалося, що 17-річна хотіла поцупити гребінець для волосся за 86 гривень.

За протиправні дії зловмисники понесуть адміністративну відповідальність за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їх очікує штраф до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до одного місяця або адміністративий арешт на строк до десяти діб.

Про це повідомила Анастасія Гюрджан з управління поліції охорони в Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами