Ми у Facebook
21.02.2017, 15:03

Пограбування журналістів за 15 хвилин: рівнянка розповіла деталі

Інцидент стався вчора, 20 лютого.
Як повідомляло ОГО, приблизно о 13:45, журналіст телеканалу 1+1 Анна Махно та оператор Олександр Ковтунець приїхали в рівненську редакцію на вулиці Данила Галицького, 19. Коли вони повернулися на стоянку за 15 хвилин, близько 14.00, помітили, що багажник автомобіля відчинений, а камера та штатив відсутні.

У Рівному журналістів всеукраїнського телеканалу обікрали за 15 хвилин





Сьогодні, 21 лютого, журналістка 1+1 Анна Махно на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала деталі пригоди.


Що в першу чергу робить злодій, який проник до авто? Найімовірніше, для початку, оглядає, що цінного можна вкрасти в салоні, копирсається в бардачку. «Нашому» злодію це виявилося не цікаво. Оминув він чомусь увагою і відеореєстратор. Цілеспрямовано пішов до багажника, спокійно взяв сумку з камерою та іншою апаратурою, на інше плече повісив кофр зі штативом і пішов собі в напрямку дороги. Чи пов’язувати це з професійною діяльністю? Не знаю, от просто не знаю. Можу лише сказати, що це неприємно, прикро, гидко.

А ще огидна реакція «доброзичливців», які просто захлинаються слиною від втіхи. Плещуть в долоні від задоволення. Ай, будь ласка. Демонструйте свою натуру скільки завгодно.

Ми ж сподіваємося, що поліція таки встановить, хто і навіщо вкрав апаратуру, а ще дуже сподіваємося,що її таки повернуть.


Рівненщина: чоловіки знаходять на вулиці набої і гранати (+ФОТО)

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами