Ми у Facebook
13.03.2017, 11:30

Робота у Рівному та Львові: вакансії в офісі, на заводі та в магазині

Рівненське підприємство запрошує на роботу водіїв, продавців, менеджерів, технологів - цілий перелік відкритих вакансій!
Рівненське підприємство "Агропереробка", яке випускає молочну та плодово-ягідну продукцію під торговою маркою "Щедрик", оприлюднило на своєму сайті перелік свіжих вакансій у своїх підрозділах. Тим, хто шукає роботу, ця інформація може бути корисною - адже, як кажуть, відчиняють тому, хто стукає.

Офіс

Керівник відділу продажів продукції HoReCa

Обов’язки: адміністративна координація роботи відділу, залучення нових клієнтів, стабільна успішна робота з вже існуючими.

Графік - з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 або з 9:00 до 18:00.

Вимоги: любов до Щедрика! Схильність до лідерства, відповідальність, навики топ-менеджера, готовність до відряджень, знання іноземних мов.

Контактна особа: Рудомська Марія, +380 50 375–16–93


Менеджер відділу продажів продукції HoReCa

Обов’язки: прийом заявок і замовлень, контроль процесу відвантажень, залучення нових клієнтів, стабільна успішна робота з вже існуючими. Передбачені відрядження.

Графік - з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 або з 9:00 до 18:00.

Вимоги: любов до Щедрика! Бажання розвиватися, вміння продавати, володіння ПК, знання іноземних мов.

Контактна особа: Ревера Ольга, +380 50 375–03–89


Менеджер відділу продажів плодово-ягідних наповнювачів

Обов’язки: прийом заявок і замовлень, контроль процесу відвантажень, залучення нових клієнтів, стабільна успішна робота з вже існуючими. Передбачені відрядження.

Графік - з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 або з 9:00 до 18:00.

Вимоги: любов до Щедрика! Бажання розвиватися, вміння продавати, володіння ПК, знання іноземних мов.

Контактна особа: Козловська Наталія, +380 50 375–12–56


Менеджер з продажу і виписки продукції

Обов'язки: спілкування з нашими продавцями та підприємцями-клієнтами, прийом заявок і замовлень.

Завчасна подача заявок на заводи, координування процесу доставки.

Графік - потижнево з 8:00 до 20:00.

Вимоги: аналітичний розум, ввічливість, реакція, знання 1С.

Контактна особа: Світлана Сорочан, +380 50 435-37-27


БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ ПРО РОБОТУ В РІВНОМУ


Торгівля

Кухар-кондитер

Обов'язки: розробка авторських смаколиків із продуктів підприємства, враховуючи здобну випічку, з листового тіста, торти, кекси, кондитерські вироби без випічки, десерти, цукерки, тістечка. Випікання цих виробів не в промислових масштабах, а для власної торгівлі.

Графік - повний робочий день з 9 до 20:00 через день в магазині по Князя Романа, 3 в обладнаному під професійну кухню приміщенні.

Вимоги: любов до Щедрика! Бажано профільна освіта, або ж талант. Шукають людину, яка не буде боятись ризикувати і візьметься за розвиток кондитерської лінії "Щедрика".

Контактна особа: Рудомська Марія, +380 50 375–16–93


ЛЬВІВ: продавці у магазин по вул. Просп. Червоної Калини, 102 (р-н Сихів, "Санта-Барбара")

Графік - три через три дні з 9:00 до 20:00, неділя - з 9:00 до 19:00.

Вимоги: любов до Щедрика! Ввічливість, толерантність, охайність.

Контактна особа: Іваницька Наталія, +380 98 171-08-73


Керівник – адміністратор гуртово-фірмового магазину по вул. Я. Гашека, 120 (де розміщені виробничі потужності ТОВ ВТП Агропереробка)

Обов’язки: наповнення магазину якісною продукцію, контроль наповненого асортименту, робота з продавцями.

Графік - з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 або з 9:00 до 18:00.

Вимоги: любов до Щедрика! Навички адміністратора і організатора, досвід роботи, ввічливість, смак та відчуття стилю (для розуміння особливої концепції магазину).

Контактна особа: Рудомська Марія, +380 50 375–16–93


БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ ПРО РОБОТУ В РІВНОМУ


Плодово-ягідний завод

Лаборант-мікробіолог


Графік - п'ятиденний робочий тиждень, 8:30-17:30.

Вимоги: середня спеціальна (медична) освіта, чесність, відповідальність, комунікабельність, бажання поглиблювати і розширяти свої знання. Готові вчити. Вітається: досвід роботи в харчовій галузі або виробничих лабораторіях.

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17

Технолог виробництва

Графік - п’ятиденний робочий тиждень з 8 до 20:00.

ЗП - висока, оскільки це посада адміністративного складу. Обговорюється під час співбесіди.

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Водій

Вимоги: водійське посвідчення категорії В (автомобіль Fiat). Передбачені поїздки по Україні.

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Вантажник

Графік - з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00.

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Молочний завод

Лаборант-мікробіолог

Графік - п'ятиденний робочий тиждень, 8:30-17:30.

Вимоги: середня спеціальна (медична) освіта, чесність, відповідальність, комунікабельність, бажання поглиблювати і розширяти свої знання. Готові вчити. Вітається: досвід роботи в харчовій галузі або виробничих лабораторіях.

Контактна особа: Маліновська Олена (технолог молочного виробництва), +380 68 429-00-92


Варник сиру "Надуги"

Графік - два через два дні (по 12 год.).

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Формувальник сиру напівтвердого: 2 чоловіки

Графік - два через два дні (по 12 год.).

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Водій

Вимоги: водійське посвідчення категорії В (автомобіль Fiat). Передбачені поїздки по Україні.

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17


Комірник (працівник складу)

Графік - доба через дві (по 12 год.).

Контактна особа: Свінтозельська Людмила, +380 50 339–16–99, +380 97 576–09–17

БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ ПРО РОБОТУ В РІВНОМУ





На правах реклами