Ми у Facebook
16.04.2017, 16:45

Гороскоп на тиждень 17 - 23 квітня

Астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Досить сприятливий період для вирішення наболілих питань і запущених проблем. Вам може знадобитися допомога родичів, тож не соромтеся попросити про неї. Якщо треба прийняти важливе рішення щодо особистого життя, не керуйтесь тільки почуттями.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Емоційно напружений тиждень. Дехто буде змушений вирішувати проблему, яка під силу тільки йому. І все ж бажано займатися звичними, вже налагодженими справами. Вихідні - для домашніх клопотів, сімейного відпочинку, поїздок, зустрічей з друзями та родичами.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Успіх можливий у всьому, до чого ви підійдете з азартом і натхненням. Сконцентруйтеся на власних бажаннях, а не тому, як вигідніше показати себе у товаристві. Не відступайте перед перешкодами, і ваші проблеми вирішаться одна за одною.

РАК (22.06-23.07). Не соромтеся використовувати свій розум та чарівність, вона зіграє не останню роль у досягненні успіху. У вихідні будьте готові до несподіванок - вас не повинні застати зненацька.

ЛЕВ (24.07-23.08). Досить непростий тиждень. Відмовтеся від дрібних і необов'язкових клопотів. Дійте залежно від обставин. У вихідні варто приборкати свою впертість, щоб не провокувати конфлікти у родині.

ДІВА (24.08-23.09). Вдалий час для вирішення питань, які викликали певні труднощі. Події, які відбудуться на роботі, відволічуть вас від негативних думок і подарують заряд оптимізму. У вихідні прийміть запрошення старих друзів, ви добре проведете час.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Озирніться навколо себе, раптом комусь з вашого оточення потрібна допомога та підтримка. Не варто затягувати з вирішенням проблем - відкладена на потім дрібниця може виявитися потім непідйомною проблемою.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Перед вами можуть відкритися перспективи додаткового заробітку. Можливі тимчасові труднощі, однак все швидко стане на свої місця і ви вчергове переконаєтесь у своїх силах і правоті. У вихідні вас порадують діти та кохана людина.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Впевненість у своїх силах дозволить вам досягти бажаного. У діловому та особистому спілкуванні знадобиться посилений самоконтроль й уважність до деталей. У вихідні прислухайтеся до проблем і потреб дітей, молодших братів та сестер.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Перш ніж погоджуватися з привабливими пропозиціями, старайтеся все продумати і прорахувати. Не варто переоцінювати свої сили та можливості, ще й можуть дати по себе знати заздрісники та недоброзичливці. У вихідні побільшає домашніх клопотів.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Прислухайтеся до своєї інтуїції, і знайдете необхідне рішення у питанні, яке стосується вашого особистого життя. Якщо надійде цікава пропозиція, не відмовляйтеся, адже від цього, можливо, буде залежати ваша кар'єра у найближчому майбутньому.

РИБИ (20.02-20.03). Цього тижня буде багато рутинної, але термінової роботи. Щоб із цим усім впоратись, знадобиться кмітливість, вміння швидко і легко ухвалювати рішення. Нові ідеї поки що краще не озвучувати.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 10 - 16 квітня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ