Ми у Facebook
20.04.2017, 16:30

Маленький хлопчик з Рівненщини просить допомоги

Батьки чотирирічного мешканця Квасилова Максима Очередька просять небайдужих людей допомогти хлопчику впоратися зі страшною хворобою.
Максим – єдина і бажана дитина в родині. Він – життєрадісний і сонячний хлопчик, а ще – дуже розумний. Максим любив книги про тварин, казки, вчити нові вірші. Але восени 2016-го року дитина почала хворіти. Боліло горло, нічого не допомагало. Батьки зверталися до лікарів – результату не було, а гроші витрачалися.

Чи віддають рівняни вживані речі на благодійність

Впродовж кількох зимових місяців Максимові зробили чимало операцій у Рівному та Києві. Але лише на початку березня лікарі поставили страшний діагноз – лімфома Беркита. Усього за кілька тижнів рак перейшов з 3-ї стадії на 4-ту. Нині хлопчик перебуває у київському відділенні дитячої лікарні «Охматдит» в онкогематології. Він уже пройшов два курси хіміотерапії. Пухлини реагують на лікування. Тому надія на одужання зростає!

Лікування в Києві є дороговартісним, а всі збереження уже вичерпані. Тому квасилівська родина Максима просить допомоги. Гроші потрібні на стабілізацію стану організму хлопчика між курсами хіміотерапії.

Кошти на лікування Максима можна перерахувати на карту «Приватбанку», що належить його мамі: 4149 4978 4504 2615. Очередько Юлія Анатоліївна.

Група допомоги Максимові Очередьку «Вконтакті»:
https://vk.com/maksimka_ocheredko.

За матеріалами Прес-служби громадської організації «Новий Квасилів»,





На правах реклами