Ми у Facebook
24.04.2017, 15:30

Рівненських підприємців запрошують на переговорний практикум

Унікальна можливість для читачів нашого сайту! Перші п'ятеро, хто зареєструється на тренінг і у примітках вкаже слово "ОГО", - візьмуть участь у тренінгу БЕЗКОШТОВНО!
25 квітня у Рівному проведуть практикум «Результативні переговори», який проходитиме у форматі гри.

Мета заходу – навчитися відстоювати свою думку для досягнення бажаного результату. Організатори – Клуб Ділових Людей. Учасників заходу поділять на групи, кожному запропонують певну роль, завдання та кілька ситуацій для практики проведення переговорів. А по завершенню модератор проведе аналіз та розбір помилок, запропонує альтернативні варіанти проведення переговорів і рекомендації щодо їх удосконалення.

«Ключове питання у будь-якому бізнесі – успішні переговори. Прибуток компанії безпосередньо залежить від того, наскільки її співробітники вміють вести переговори різної складності: від укладання договору про закупівлі або поставки до договору про повернення товару або стягнення заборгованості. Як навчитися такому вмінню – дізнаємося на переговорному практикумі», – зазначає спікер Михайло Ткач.

Захід розпочнеться о 17:00 і триватиме до 20:00 за адресою: м. Рівне, вул. Словацького, 3а (InfoHub). Деталі та реєстрація за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/2174.html

Довідка:
Михайло Ткач – експерт з бізнес-комунікацій, бізнес-тренер Громадської Школи Бізнесу, тренер риторики і ораторського мистецтва у ВМГО, фасилітатор у розробці карти інтересів різних сторін у переговорах.





На правах реклами