Ми у Facebook
15.05.2017, 16:32

На Рівненщині знову затримали вантажівку із львівським сміттям

У селі Привільне на Дубенщині правоохоронці затримали автомобіль «MAN», водій якого може бути причетним до злочину проти довкілля.
У селі М’ятин 11 травня селяни знайшли сміття, ймовірно, львівського походження. Того ж дня, по обіді поблизу села Верба знайшли ще чотири купи відходів. За цими фактами у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України.

У Рівному чоловіка побили за 200 гривень (+ФОТО)

Правоохоронці розпочали «полювання» за зловмисниками, які забруднюють околиці Рівненської області.

Працівники поліції превентивної діяльності спільно із патрульними поліцейськими, які несуть службу на стаціонарних постах поліції, відстежували рух вантажівок, які рухалися територією Рівненської області.

У Рівному п’яний чоловік напав на військових (+ФОТО)

Відтак запідозрили автомобіль, який за документами мав курсувати до Запоріжжя, однак тричі за два дні прямував із Львова в напрямку Рівного.

Водій вантажівки, 39-річний киянин, свою причетність до відвантаження сміття на території Рівненщини заперечує і відмовляється пояснювати, яким чином зумів подолати понад дві тисячі кілометрів за два дні.

У ході розслідування відкритого кримінального провадження слідчі звернулися до суду з клопотанням про арешт на автомобіль та причеп, заповнений побутовими відходами.

Слідчі дії тривають. Поліцейські з’ясовують усі обставини та осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами