Ми у Facebook
16.05.2017, 12:35

Рівненщина: юнак жортоко побив дідуся, а потім допоміг йому дійти до дивану (+ФОТО)

Дідусь потім вмер.
Вчора, 15 травня, до поліції звернувся 17-річний юнак з села Мар’янівка , який повідомив, що у будинку знайшов мертвим дідуся. Правоохоронці з’ясували, що напередодні 54-річний дідусь вечеряв у своєму будинку з 17-річним юнаком, який разом з батьками проживає неподалік. Вони почали спочатку конфліктувати, а потім битися. Молодший і сильніший хлопець побив старого, після чого допоміг йому дійти до дивану та пішов геть. А вже наступного дня натрапив на труп дідуся.

У Рівному чоловіка побили за 200 гривень (+ФОТО)



Лише після результатів розтину тіла зізнався, що це він побив діда. Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, чоловік помер від внутрішньої кровотечі, спричиненої пошкодженням легені внаслідок численних переломів ребер.

Двічі не пощастило: призовник впав з висоти 5 поверху. І це не єдина невдача з ним



Неповнолітній і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців і перебував на обліку як дитина-порушник за вчинення насильства у сім’ї.

Хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від семи до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами