Ми у Facebook
16.05.2017, 14:28

У Рівному відбувся фінальний етап проекту «Co-Lab: Співпраця та навчання з проектного менеджменту»

Фінальний етап проекту «Co-Lab: Співпраця та навчання з проектного менеджменту» на базі ГО Платформи взаємодій “Простір” відбувся 14 травня у Open Office
Упродовж навчання з лютого по травень 2017 року активні рівняни генерували ідеї щодо розвитку рідного міста, навчалися проектному менеджменту та створювали власні проекти. Вже цієї неділі учасники презентують свої проекти експертам та потенційним інвесторам, які можуть втілити їх ідеї у життя.


У Рівному працюють над створенням проекту “Co-working”


Серед учасників проекту - Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

У колі пріоритетних інтересів команди ЦНАПу знаходиться удосконалення умов обслуговування клієнтів Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг та громади міста Рівного.

Серед амбітних планів – створення зони, сприятливої для обміну знаннями та досвідом, як елементу взаємодії влади та громади - “Co-working”.



“Co-working” в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг стане місцем зустрічі друзів і однодумців, де можна буде обмінюватися досвідом, проводити спільні заходи з громадськими організаціями, проводити навчальні та особистісні тренінги, реалізовувати свої ідеї, спрямовані на розвиток міста та громади.





На правах реклами