Ми у Facebook
17.05.2017, 11:00

На обласній Спартакіаді місцевих депутатів найкращими стали сарненчани

Вшосте проводиться на Рівненщині обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, об'єднаних територіальних громад. Упродовж декількох тижнів тривали змагання з різних видів спорту, а минулими вихідними відбулися заключні – з волейболу.
Як повідомили в Рівненській обласній раді, з п'яти команд, які взяли участь у турнірі з волейболу, найкращий результат показали сарненчани. Друге місце - депутати із Рокитного, третє – Бугринської ОТГ, що на Гощанщині.

«Торік збірна команда області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів рад всіх рівнів показала свій найкращий результат, виборовши почесне друге місце. І цьогоріч, враховуючи результати змагань не тільки з волейболу, а й футзалу, тенісу, шахів та шашок, які відбулися напередодні, маємо високі шанси на перемогу», - відмітив голова обласної ради Микола Драганчук.

У загальному заліку перше місце посіла збірна Сарн, лише на два очки обійшовши Рокитне. Третє місце – Рівненський район. Надалі буде сформована команда з кращих гравців-депутатів, яка представлятиме Рівненщину на Всеукраїнській спартакіаді в Чорноморську Одеської області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщину прийшло Олімпійське літо

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ

Нагадаємо, у 2016 року збірна народних депутатів – представників Рівненської області вперше в своїй історії посіла друге місце на Всеукраїнській Спартакіаді. Рівняни на два очки випередили сусідів із Житомирщини та стали срібними призерами змагань. Очолював команду перший заступник голови облради Микола Драганчук.

П’ята Всеукраїнська спартакіада пройшла з 6 по 11 червня у місті Чорноморськ, Одеська область. На ній змагалися народні депутати Верховної Ради України, депутати Верховної Ради АР Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

Трійку призерів П’ятої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів склали: Івано-Франківська область - перше місце (438 балів), Рівненська область - друге місце (383 бали), Житомирська область – третє місце (381 бал).





На правах реклами