Ми у Facebook
17.05.2017, 12:35

У Рівному жінка спочатку викинула з вікна речі, а потім збиралася вистрибнути сама (+ВІДЕО)

Свої погрози рівнянка викрикувала з вікна.
Вчора, 16 травня, о 13:43 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що в Рівному на вулиці Дубенській, 44 жінка намагається вистрибнути з 6-го поверху житлової багатоповерхівки.
За вказаною адресою негайно було виїхало відділення рятувальників на пожежній автодрабині та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС.

На місці рятувальники зі слів очевидців з’ясували, що мешканка оселі на 6-му поверсі декілька хвилин поспіль викрикувала, що хоче покінчити життя самогубством, вистрибнувши з балкону. На землі під балконом жінки лежали розкидані домашні речі з її квартири. Патрульні поліцейські повідомили працівників ДСНС, що вхідні двері в її помешкання закриті.

Рівненщина: поліція розшукує хлопчика (+ФОТО)



Оперативно розгорнувши пожежну автодрабину, старший помічник начальника зміни ОКЦ підполковник служби цивільного захисту Володимир Грановський та командир відділення пожежно-рятувальної частини АРЗ молодший сержант служби цивільного захисту Тарас Цимбалюк піднялися до балкону 6-го поверху і через вікно потрапили до квартири. За мить в одній із кімнат на ліжку рятувальники побачили знервовану господиню. Трохи її заспокоївши, працівники ДСНС відчинили вхідні двері оселі та передали жінку медикам і поліцейським. Після нетривалого огляду лікарі забрали жінку в медичний заклад.

За що мешканець Рівненщини убив свою матір та підпалив хату (+ФОТО, ВІДЕО)

Наразі всі обставини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.

За повідомленням ГУ ДСНС у Рівненській області.





На правах реклами