Ми у Facebook
18.05.2017, 13:34

Рівненський «Верес» дотиснув МФК «Миколаїв» у другому таймі [+Відео]

Перемігши у домашній зустрічі МФК «Миколаїв» рівненський «Верес» за три тури до завершення Чемпіонату України серед команд першої ліги гарантував собі як мінімум третє місце у турнірі. Рівняни провели відразу три м'ячі у другій половині зустрічі, на що суперник відповів лише одним в кінцівці матчу.
«Верес» - МФК «Миколаїв» - 3:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 31 тур
17 травня 2017 року, Рівне, стадіон «Авангард», 2633 глядача

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка)
Асистенти арбітра: Володимир Коротін (Київ), Олег Найко (Чернівці)
Четвертий арбітр: Павло Дубровець (Житомир)
Директор матчу: Геннадій Бич (Київ)

Голи: Степанюк (61), Котляр (85), Морозенко (89) – Морозов (90)
Попередження: Зозуля (42)

«Верес»: Ільющенков, Зозуля, Борзенко, Лухтанов, Западня, Орловський (Коблюк, 90+2), Морозенко, Котляр, Степанюк, Герасимець (Страшкевич, 76), Козьбан (Сікорський, 60). Запасні: Когут, Білий, Петько, Дмитренко.
Старший тренер: Юрій Вірт

МФК «Миколаїв»: Майборода, Дударенко, Бессалов, Алексанов, Батюшин, Кошелюк, Момот, Кулішенко (Рогозинський, 83), Куценко, Пакоме (Морозов, 46), Буличев. Запасні: Агаларов, Барський.
Головний тренер: Руслан Забранський

Як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне), перемога у Рівному була вкрай потрібна обом суперникам. Хоча, обоє перед звітним поєдинком зазнали кадрових втрат. У складі «Вереса» матч пропускали травмовані Ростислав Волошинович та Ярема Каваців, а також дискваліфікований Валерій Кучеров. Натомість, вперше до заявки команди потрапив Вадим Страшкевич, який ще не виходив на поле у футболці «Вереса» в офіційних матчах.

Гості не дорахувалися одразу трьох гравців основи. Через дискваліфікації у Рівному не могли зіграти Дмитро Сартіна, Віталій Павлов і Андрій Ковальов. У підсумку, гості навіть не зуміли назбирати повний комплект футболістів для заявки на гру.

Власне, гра розпочалася у невисокому темпі. Господарі більше володіли м’ячем, але без особливої небезпеки володінням Олексія Майбороди. Аж поки на 12-й хвилині Руслан Степанюк красивим ударом в дотик не замкнув передачу Бориса Орловського справа. Голкіпер «корабелів» витягнув м’яча з ближнього нижнього кута.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Ще десять хвилин - і наша команда провела другу разючу атаку. Сергій Борзенко з лінії воротарського ударом головою замикав передачу Олексія Зозулі – просто у воротаря.
Наприкінці тайму ще один момент мав Руслан Степанюк. Він непогано приклався по м’ячу з лінії штрафного майданчика – повз ворота.

На старті другого тайму лише трошки не вистачило влучності Борису Орловському. М’яч на декілька сантиметрів розминувся зі стійкою після його удару метрів із двадцяти п’яти.

Ще п’ять хвилин і Руслан Степанюк за метр від лінії воріт не влучив у рамку після зручної передачі Олексія Зозулі справа!

Виправився Руслан вже за мить. Першим дотиком він прийняв передачу Артура Западні, обігравши в той же час Юрія Буличова. А другим – пробив повз воротаря – 1:0.

Тут же відповіли і гості. Олександр Ільющенков здорово потягнув удар з-за меж штрафного майданчика.

Гра пішла веселіше. І вже Євген Морозенко пробивав лівою, не даючи м’ячу опуститися на газон – повз ворота! Ще мить і Олексій Майборода переводить над поперечиною удар-передачу Антона Котляра. А голкіпер рівнян у неймовірному стрибку відбиває удар Івана Морозова!

Вже наприкінці матчу Юрій Вірт кинув у бій Вадима Страшкевича. А «червоно-чорні» після серії атак забили вдруге. Антон Котляр завдав діагонального удару у дальній кут – 2:0.

На цьому команди не обмежилися і на останніх хвилинах гри обмінялися забитими м’ячами. Дебютний гол за «Верес» провів Євген Морозенко, не залишивши шансів Олексію Майбороді ударом з лінії штрафного майданчика – 3:0. А вже у наступній атаці Іван Морозов замкнув передачу Олександра Дударенка – 3:1.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ