Ми у Facebook
19.05.2017, 07:30

Чому корисно вживати лляну олію

Ми шукаємо поживні речовини в аптечних вітамінах, проте якісні коштують дуже дорого, а дешеві незрозуміло з якої крейди зроблені, тому й ефекту від них годі чекати. Укріпити свій організм можливо за допомогою нормалізації раціону. Внесіть корисні продукти у ваш обід.
Корисні властивості лляної олії обумовлені наявними в її складі поліненасичених жирних кислот, які необхідні для правильної життєдіяльності організму. Ці омега-кислоти не синтезуються в організмі. Ось чому людям необхідно отримувати їх ззовні. Інакше наш організм просто не буде нормально функціонувати.

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

Сьогодні науково підтверджено, що лляне масло позитивно діє на серце. Воно не дає розвинутися атеросклеротичним бляшкам і тромбам, утримує наші кровоносні судини в тонусі.Завдяки своїм властивостям, лляне масло рекомендуютьдля профілактики хвороб серцево-судинної системи.

Важко знайти натуральний продукт, який так би допомагав літнім людям. Жирна кислота Омега-3, що входить до складу лляної олії, підвищує імунітет і активізує роботу головного мозку. Омега-6 у складі олії просто незамінна для здоров’я серцево-судинної системи — вона знижує рівень холестерину. Крім того, Омега-6 покращує стан шкіри і волосся, сприяє загоєнню ран і порізів.



Олеїнова кислота Омега-9 і лігнін зменшують ризик ракових захворювань, доведений факт, що використання лляної олії є профілактикою раку молочної залози у жінок. Прийом лляної олії покращує засвоєння організмом кальцію, що в свою чергу сприяє зміцненню кісток і зубів.

Що робити, щоб волосся було густим

Лляна олія добре чистить печінку і сприяє спалюванню жирів в організмі. Саме через ці властивості, її широко застосовують в дієтології. Дуже корисна лляна олія і для зовнішнього застосування. Використовується в косметології для догляду за шкірою обличчя, рук і тіла, володіє пом’якшуючою дією.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ