Ми у Facebook
17.06.2017, 10:30

На Рівненщині хлопець пограбував магазин - заліз через дах

Він проник до приміщення магазину, пошкодивши дах.


У Рівному автомобіль збив дитину (+ФОТО)


Це трапилось у селі Ясне Гощанського району 15 червня. Працівники кримінальної поліції районного відділення за кілька годин встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 22-річний житель села Бугрин Гощанського району, повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Поліцейські з’ясували, що крадій проник до приміщення магазину, пошкодивши дах. Він викрав алкогольні напої, тютюнові вироби та гроші в сумі 200 гривень.

Через пожежу у рівненській багатоповерхівці евакуювали людей (+ФОТО)

Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Крім того, на розгляді у суді перебувають матеріали ще двох кримінальних проваджень за фактами вчинення молодиком крадіжок із магазинів.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та затримано у порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі від трьох до шести років.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами