Ми у Facebook
18.06.2017, 10:05

У «Вересі» пояснили причини розриву стосунків із Мазяром

У зв`язку з інформацією, котру розповсюджують останнім часом деякі ЗМІ щодо відносин рівненського клубу з колишнім тренером НК «Верес» Володимиром Мазяром, в Інформаційній службі ФК вирішили розставити всі крапки над «і» та роз`яснили ситуацію і позицію керівництва команди.
НК "Верес" на офіційному сайті повідомив, що «не має можливості розраховувати на Мазяра В.І. в якості головного тренера, оскільки останній своїми діями впродовж 2017 року неодноразово демонстрував своє бажання та намір залишити займану посаду. Володимир Іванович декілька разів публічно повідомляв громадськість про те, що подає у відставку, і врешті-решт написав заяву про звільнення за власним бажанням. Керівництво клубу не мало намір розривати трудовий договір з тренером, про що й повідомило на офіційному сайті клубу, висловивши підтримку і довіру тренерському штабу на чолі з В. Мазяром. Проте через деякий час Володимир Іванович наполегливо попросив надати йому відпустку у зв`язку з сімейними обставинами відповідно до чинного законодавства України. Клуб задовольнив таке прохання тренера, однак і після закінчення такої відпустки Володимир Іванович жодного разу не з`явився на робочому місці, фактично перестав виконувати функції головного тренера, тим самим порушуючи умови свого трудового контракту і чинне трудове законодавство. НК "Верес" протягом всього періоду співпраці з Мазяром В.І. терпляче ставився до витівок головного тренера. Однак для подальшого функціонування клубу та організації тренувального процесу головної команди, проведення офіційних матчів, НК "Верес" змушений був звільнити Мазяра В.І., котрий демонстративно порушив умови контракту і самостійно припинив свої трудові відносини з клубом.

Окремо хочемо ще раз наголосити, що головним тренером команди "Верес" призначено Вірта Юрія Миколайовича, котрий спільно зі своїм тренерським штабом готує команду до початку сезону в Прем`єр-лізі».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юрій Вірт залишився біля керма рівненського «Вереса» перед стартом в УПЛ

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, Дирекція УПЛ затвердила графік реєстрації та заявок клубів на участь у Прем’єр-Лізі сезону 2017/18 років.

Першими заявляться новачки Прем'єр-ліги і Чорноморець, останніми – Шахтар та Динамо.

04.07.2017, вівторок

Верес-Рівне Рівне
Маріуполь Маріуполь
Чорноморець Одеса

05.07.2017, середа

Ворскла Полтава
Зірка Кропивницький
Сталь Кам’янське
Карпати Львів

06.07.2017, четвер

Зоря Луганськ
Олімпік Донецьк
Олександрія Олександрія

07.07.2017, п'ятниця

Шахтар Донецьк
Динамо Київ

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами