Ми у Facebook
18.06.2017, 19:09

Сесія міської ради, нова інформація про захисника та велопатруль - Підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 12-18 червня.
Життя Рівного цього тижня ознаменувалося тим, що у четвер, 15 червня, відбулася сесія Рівненської міської ради. Здавалося б рядова подія, але на сесії обговорили кілька важливих питань для нашого міста: вивіз сміття,встановлення дитячих майданчиків, опитування громадської думки. Або просто мешканці могли висловити своє ставлення до роботи міської влади.




Кілька дні тому в Рівному почав працювати велопатруль. Четверо патрульних курсуватиме переважно в центрі міста: Лебединка, район стадіону "Авангард", парк "Хімік", центр Рівного, парк Шевченка, район Басового Кута, а також на вулиці Набережній. Також залучатиметься до охорони правопорядку під час масових заходів, там, де будуть великі скупчення людей.

Також поліцейські Рівненщини цього тижня отримали нового керівника.


Тарас Белоцький.
Тарас Белоцький.


І стали відомі нові відомості про загиблого Героя. Рівнянин Белоцький Тарас Миколайович загинув через обстріл на Луганщині 07 червня. З березня 2015 року по квітень 2016 року проходив військову службу в Збройних Силах України по частковій мобілізації. В період з 31.07.2015 по 28.11.2015 безпосередньо брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Учасник бойових дій. Про нього відомо, що З серпня 2003 року працював в Головному управлінні статистики у Рівненській області на посаді головного спеціаліста-економіста відділу фінансово-економічного забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності.

Але не тільки це. Він також був майстром спорту з карате. Про це написав у мережі Фейсбук Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов 12 червня.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами