Ми у Facebook
01.07.2017, 20:00

2 липня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У неділю, 2 липня 2017 року, - День Військ Протиповітряної оборони України, День флоту України (День Військово-Морських Сил України), День працівників морського і річкового флоту та Міжнародний день спортивного журналіста.

Два роки з важливої події в історії рівненського футболу. Саме цього дня рівненський Народний футбольний клуб "Верес" отримав атестат професійного футбольного клубу і став офіційним учасником Чемпіонату України з футболу.

За церковним календарем, триває Петрів (Петрівський, Апостольський) піст або Петрівка, який триватиме до 11 липня включно і завершиться на свято Первоверховних апостолів Петра і Павла (12 липня). Православні християни вшановують пам'ять св. апостола Іуди, брата Господнього по плоті; преподобного Паїсія Великого; преподобного Іоана, пустельника.

Іменинники - Іван та Марія.

Прикмета дня: якщо бджоли мерщій летять до своїх вуликів, скоро бути дощу; бджоли стають злими й частіше жалять — буде посуха.

Якщо ви хочете привітати на порталі ОГО своїх колег, близьких, рідних чи друзів з днем народження, ювілеєм, днем ангела - надсилайте свої вітання та фото іменинників на info@ogo.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 26 - 30 червня
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у червні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами