Ми у Facebook
04.07.2017, 11:00

Рівняни-волонтери - про "скриночників-благодійників"

У мережі з'явилися фотографії користувачки Alla Shevchuk, які викликали хвилю обурення рівнян.

Alla Shevchuk пише: "Неподалік свого будинку, біля кінотеатру натрапила на таку знахідку... сумно і водночас огидно(((...висновки зробіть самі..."



Пост на свою сторінку перерепостила одна з відомих у Рівному волонтерів Мар'яна Рева. До обговорення долучилися й інші волонтери:

Людмила Фасішевська:
Вчора в Луцьку не дала "заробити" в автобусі пацику зі скринею. Казав, що збирає для дівчинки з Рівного... я перебила, почала грузити його, що фонди так не збирають і щоб шукав лохів в іншому місці, він ще намагався спорити, але ще водій повернувся, виставив його.

Tatyana Yarmolyuk:
Нашим людям як не пояснюй, що не кажи, а вони все одно будуть ось таким злодюгам вiрити. Нещодавно їхала маршруткою з Рiвного до Млинова, за час вiдстою маршрутки троє "знедолених" пройшлись маршруткою. Не витерпiвши, пропiсочила одного зi скринькою, то якась бабулька-"Божий одуванчик" ще й прикрикнула на мене. Мовляв: "То його грiх, якщо обманює". Ну, може грiх i його, але ж грошi Вашi. Ваша зароблена важкою працею пенсiя у 1200 грн, за яку Ви лишню цукерку чи яблуко не купите, а така нечисть, прикриваючись фото дитини, буде паразитувати на таких як ота бабулька i їй подiбних. Може я i змiюка, але не кидаю грошi в скриньки i попрошайкам грошей не даю...

Екатерина Ничипорчук
:
Дівчата, як мені бридко!!! Коли я ходжу по Рокитному з нашою скринькою БФ "Скарбниця Надії", прошу заключити договір, щоб її встановити, мене виставляють за двері, обзивають шахрайкою!!! А ось цю скриньку, з липовим свідоцтвом про реєстрацію, спокійно встановлюють у тих закладах, де нам відмовляють!!! І де розум і здоровий ґлузд??? Боляче і сумно(

Рівне: особливий хлопчик потребує термінової допомоги

Мар'яна Рева:
Бо тут ходять молоді хлопці, які вміють гарно заговорювати зуби. Ви б чули яку в Рівному на автовокзалі мавпи зі скриньками гроші збирають! За ними театри плачуть. В них готовий текст і готові відповіді на всі запитання людей. Таке враження що їм читають семінари як працювати з бабульками в автобусах.

Мар'яна Рева:
Без мата не виходить. Я цих мавп зі скриньками хочу душити голими руками. А саме неприємне коли жіночки в маршрутках їх захищають і розповідають що в мене серця нема коли я їх з маршруток виганяю і скандалю з ними.

Ирина Приходько
:
О, я колись з таким загризлась в тролейбусі. Воно нагле таке, впевнене в своїй безнаказанності. Мене аж тіпало. Інше - на зупиці стояло, розказало мені, що їх вже в міліцію водили, відпустили, так що нічого їм не буде. Нервів на їх всіх не вистачить. Бережіть себе для благої справи.





На правах реклами