Ми у Facebook
14.07.2017, 16:30

З Росії можуть почати масово видворяти українських заробітчан

Як заявили днями у Кремлі, Російська Федерація готова вислати з країни 4 мільйони українців, що нині там працюють

В РФ обурені новими правилами в'їзду в Україну і заявляють про можливий крок у відповідь, інформує tsn.ua. Про це заявив Франц Клінцевич, чиновник комітету оборони та безпеки Російської Федерації.

За його словами, російська влада готова до такого кроку у відповідь, "популярно пояснивши при цьому, що своїм передчасним поверненням на батьківщину вони зобов'язані виключно нинішньому київському режиму і особисто Петру Порошенку".

Як повідомлялося, 10 липня секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов за підсумками проведеного засідання поінформував, що для громадян РФ, які проживають на території України, вводиться обов'язкова реєстрація за місцем проживання та необхідність подання інформації щодо переміщення по території країни.

Він також повідомив, що РНБО України ухвалив рішення про введення системи біометричного контролю для громадян іноземних держав, які в'їжджають в Україну та впровадження електронної системи попередньої реєстрації для громадян РФ, які мають намір в'їхати в Україну до 1 січня 2018 року.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ