Ми у Facebook
15.07.2017, 16:00

Клуб Ділових Людей об'єднує успішних

Нещодавно Клуб Ділових Людей організував бізнес-тренінг у форматі “рецепти успіху”. Представники малого бізнесу зібрались для обміну досвідом, налагодження корисних контактів та впровадження інновацій у власну справу.

Почати з кіоску на ринку, а стати одним з найуспішніших підприємців області – вам це здається нереальним? Дарма. Анатолій Бортнік переконує: маючи характер, можна з нічого зробити надпотужну структуру. У його сільських магазинах рівень сервісу в рази кращий, ніж у багатьох супермаркетах обласних центрів. Хліб з пекарень ТМ “Борій” протягом останніх 5 років визнають найкращим хлібом Рівненщини. Як підприємцю вдалось досягти успіху, ми дізнавались на бізнес-зустрічі у місті Вараш 29 червня.

Засновник ТМ “Борій” поділиться з рівненськими підприємцями “Рецептами успіху”

Анатолій Бортнік показав, як реалізувати масштабні плани, як з нуля побудувати добробут і розвиватися, незважаючи на примхи долі, власну лінь та інертність. Сімейний бізнес для родини Бортніків – успішний проект побудований на колосальній праці, відповідальності та єдності зусиль. Зустріч провели у новому бізнес-центрі, це приміщення ще рік тому було занедбаним, а нині це бізнес-платформа для зустрічей ініціативних та прогресивних підприємців, які прагнуть розвиватися і навчатись.



"Ідея створення подібного осередку для майстер-класів, тренінгів виникла давно, коли у Клубі Ділових Людей ми почали робити заходи, які називають “Рецептами успіху”. Важливо проводити такі тренінги, розповідати про те, як формувати систему бізнесу, робити продажі, проводити відбір кадрів, направду, це дуже важливо. Це дає додаткові знання, інформацію, яку можна використати при розбудові свого бізнесу. Коли приходить тренер з власним досвідом, який не з підручників може пояснити, як побудувати бізнес-модель, то сприймати таку інформацію доступно і цікаво. Підприємець показує шлях, який він подолав, а люди, які приїжджають послухати таких бізнесменів, отримують внутрішній заряд. Після цього постає питання: а хіба я гірший, хіба не можу зробити так чи, навіть, краще? Людина починає активізовуватись, не відкладати на завтра-післязавтра”, – запевняє член Клубу Ділових Людей, модератор зустрічі “Рецепти успіху”, Валерій Гусак.



Аудиторія слухачів була дуже різноманітна, на захід прибули підприємці з Рівненської, Львівської та Волинської областей. Відстань не стала перешкодою, навпаки, це можливість ставити чіткі та конкретні запитання, вишукувати “цимус” у почутому. Зовсім “юні” у бізнесі й досвідчені підприємці зібралися завдяки Клубу Ділових Людей задля того, щоб інвестувати у спільні проекти та створювати нові бізнес-можливості.



Клуб Ділових Людей - це ініціатива, яка була започаткована у 2011 році у Львові. Вона стала продовженням серії клубів, які час від часу виникали у різних містах і згасали в силу різних причин. Ми велика активна спільнота, яка налічує більше тисячі осіб, представництва Клубу є у Тернополі, Львові, Івано-Франківську, Рівному, Луцьку та Києві. Нещодавно підписали договір про співробітництво з Харківським клубом. Це спільнота підприємців, де ми можемо обмінюватися досвідом, спілкуватися. Я підприємець з 15-річним досвідом, маю свою фірму, але разом з тим мені цікаво об'єднувати підприємців”, – розповідає Валерій Гусак.

Клуб Ділових Людей

Аудиторія із захватом слухала спікерів, активно обмінювалась думками та баченнями, цікавилась проблемними питаннями. Атмосфера була невимушеною та натхненною. Тренінг вдався, адже кожен вийшов з новими ідеями, досвідом. Питання лише в тому, наскільки швидко отримані тут знання матимуть своє практичне застосування. Кожен “рецепт успіху”, звичайно, індивідуальний, “спровокований” обставинами, які, в іншому випадку, можливо, й не дадуть позитивного результату, проте кожна помилка, похибка, успіх – це корисна інформація для того, щоб уникнути подібного або навпаки – впровадити ту чи іншу технологію в себе на виробництві.



Рівнянам розкажуть про новації у трудових перевірках



Цікаві подробиці та відеорозповідь про сімейний бізнес та історію успіху Анатолія Бортніка чекайте згодом. Ця особистість здивує вас свіжим баченням та професійним підходом до улюбленої справи.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ