Ми у Facebook
16.07.2017, 13:00

На Рівненщині закінчилася перша частина футбольного сезону [+Відео]

Матчами 11 туру закінчилася перше коло у головному футбольному дивізіоні Рівненської області. Заключні поєдинки – зустрічі 13 туру – відбулися також і в другому дивізіоні. Тепер команди пішли на відпочинок майже на півтора місяця, а друге коло почнеться вже наприкінці серпня.
Результати матчів 11 туру в Чемпіонаті області (Перша ліга).
ФК "АГАТ" (Гоща) - "Маяк" (Сарни) - 1:3, ФК "Рафалівка" - ФК "Садове" - 7:2, "Колос" (Кричильськ) - "Сокіл" (Радивилів) – 7:0, "Вілія" (Млинів) - "Случ" (Березне) – 2:0, "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - ФК "Малинськ" - 1:2


Лідер Першої ліги – оржівський ОДЕК – зіграв заключний матч раніше від інших колективів. Тому центральним поєдинком у 11 турі був матч у Вараші, де місцевий «Ізотоп-РАЕС» приймав ФК «Малинськ». У випадку перемоги «атомники» набирали б 23 очки і скорочували б відставання від Оржева до одного бала. Крім того, вони б відривалися від того ж самого малинського клубу на дев’ять очок.

Першими успіх у цій зустрічі святкували господарі, які відкрили рахунок на 54-й хвилині. Щоправда вже через одинадцять хвилин попереду були гості – точні удари форвардів ФК «Малинськ» на 63-й і 65-й хвилинах принесли підсумкову перемогу саме для представника Березнівського району.

«Ізотоп-РАЕС» після цієї гри ще залишився на другій сходинці турнірної таблиці, але ФК «Малинськ» має в запасі ще одну зустріч. У випадку перемоги в пропущеному матчі проти ФК «АГАТ» (Гоща), який відбудеться 20 серпня, малинська команда змістить атомників з другого місця.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Шанси потрапити у чільну трійку зберігає ще й сарненський «Маяк», який також відзначився вольовою перемогою у матчі останнього туру. У Гощі господарі першими провели м’яч після виконання штрафного удару, але гості майже відразу відігралися і також після виконання стандарту. У другій половині зустрічі «Маяк» знову вдало виконав штрафний, після чого закріпив успіх в одній з контратак.

Наразі відрив сарненчан, які йдуть четвертими, від ФК «Малинськ», складає два очки. «Маяк» також в має у запасі один не зіграний поєдинок – проти земляків із кричильського «Колоса». У випадку перемоги у цьому матчі та програшу конкурентів сарненчани можуть розпочати друге коло Чемпіонату з третього місця.










Результати матчів 13 туру в Першості області (друга ліга).
"КамАЗ-Агро" (Острожець) - "Калина" (Бугрин) - 0:1, "Граніт" (Томашгород) - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) – 5:2, "Експрес" (Здолбунів) - "Водник" (Рівне) – 2:2, МФК "Енергія" (Володимирець) - ФК "Костопіль" 6:0, ФК "Острог-Академія-Ост.р-н" - "Коливань" (Клевань) 2:2, "Стир" (Демидівка) - "Полісся" (Рокитне) - 0:3


Лідером Першості на екваторі змагань стала «Калина» з Бугрина, яка видала вражаючий спурт із п’яти виграшних матчів поспіль на фініші першого кола. Дещо здали позиції «Стир» та «Водник», які на середині дистанції були в лідерах, покращило свою позицію «Полісся». Єдиною ж командою, яка більш-менш рівно пройшла перший етап, стала «Коливань».






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ