Ми у Facebook
17.07.2017, 10:36

Рівненський «Верес» почав новий сезон в УПЛ з нічиєї у Маріуполі [Фото+Відео]

НК ФК "Верес" здобув своє перше очко у новому сезоні. У Маріуполі рівненський клуб зіграв унічию із однойменною командою, котра також в минулому сезоні грала у Першій лізі. Не виявив переможців і поєдинок «молодіжок» - рівняни, виграючи 3:0, примудрилися у другому таймі тричі пропустити.
«Маріуполь» - «Верес» - 0:0

Чемпіонат України з футболу, Прем’єр-ліга, 1-й тур
16 липня 2017 року, Маріуполь, стадіон «Іллічівець», 8500 глядачів, +27 С.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Асистенти арбітра: Олександр Павлінов, Віталій Сухін (обоє - Одеса)
Четвертий арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Сергій Лисенчук (Київ)
Делегат ФФУ: Віктор Гайворонський

Попередження: Кісіль (38), Мишньов (73), Рудика (82), Вакуленко (90+1), Яворський (90+2) – Бандура (87), Гринь (90+3)

«Маріуполь: Худжамов, Неплях, Вакуленко, Яворський, Кірюханцев, Кольцов, Рудика, Кісіль (Віценець, 84), Кожанов, Чурко (Болбат, 71), Фомін (Мишньов, 18). Запасні: Гальчук, Тищенко, Горбунов.
Головний тренер: Олександр Севідов

«Верес»: Бандура, Адамюк, Борзенко, Іщенко, Сімінін, Карасюк, Кучеров (Морозенко, 88), Є.Пасіч, Г.Пасіч (Волошинович, 63), Степанюк, Сергійчук (Гринь, 56). Запасні: Когут, Западня, Котляр.
Головний тренер: Юрій Вірт


Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне), після двадцятидворічної перерви рівненський «Верес» повернувся до елітного дивізіону українського футболу. Після домашньої поразки від кременчуцького «Кременя» - 2:3 у червні 1995-го – головний футбольний клуб Рівненщини покинув Вищу лігу на довгі 8059 днів.

У порівнянні із другим колом минулого чемпіонату у старті обох команд відбулися кадрові зміни. Господарі таких змін здійснили лише дві. З перших секунд на полі з’явилися Ігор Кірюханцев та Сергій Чурко. Обоє – екс-гравці «Шахтаря».

У складі нашої ж команди зі старту гру розпочали одразу вісім новачків: Олександр Бандура, Сергій Сімінін, Микола Іщенко, брати Євген та Геннадій Пасічі, Роман Карасюк, Володимир Адамюк та наш старий знайомий Михайло Сергійчук.

Розпочали новий сезон рівняни також у новій формі. У Маріуполі вболівальники змогли побачити її виїзний комплект. Білі футболки та білі труси від нового-старого технічного спонсора ТМ JOMA. А на грудях красувався ще один новий спонсор – логотип компанії Global Development.

Власне, гра розпочала із розвідки. Обидві команди намагалися зіграти якомога компактніше і не ризикувати.

Господарі вже в дебюті гри були вимушені зробити заміну. Руслан Фомін зазнав ушкодження у боротьбі за верховий м’яч із Олександром Бандурою. На полі з’явився Дмитро Мишньов.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Перший по-справжньому гольовий момент у матчі виник вже наприкінці тайму. Сергій Рудика виконав штрафний удар з правого флангу. Ніхто із партнерів маріупольця навіс акцентованим ударом замкнути не зумів. А м’яч влучив у стійку воріт «Вереса»…

І буквально за хвилину рівненську команду знову врятував каркас воріт. Руслан Кісіль випередив Миколу Іщенка і замкнув передачу Євгена Непляха зліва – стійка…

Жвавіше господарі поля розпочали і другий тайм. Сергій Борзенко в останню мить завадив пробити Дмитру Мишньову. А згодом вже Олександр Бандура не без допомоги Сергія Сімініна взяв несильний удар Сергія Яворського з близької відстані. Ще хвилина і вже Руслан Кісіль не влучив у ворота з вигідної позиції.

Юрій Вірт був вимушений реагувати. І у складі рівненської команди дебютував орендований у «Шахтаря» Сергій Гринь. Він замінив Михайла Сергійчука. Згодом Геннадія Пасіча замінив Ростислав Волошинович.

Перший у новому сезоні гол «Вереса» міг забити Сергій Гринь. Він на швидкості втік від оборонців «Маріуполя» на побачення із Рустамом Худжамовим. Але в останню мить свого голкіпера підстрахував Сергій Вакуленко, від ноги якого м’яч пішов на кутовий.

Вже у компенсований арбітром час міг забити прямим ударом зі штрафного Євген Морозенко – м’яч просвистів над поперечиною воріт «Маріуполя».

Зрештою, матч так і завершився – унічию 0:0.








На правах реклами