Ми у Facebook
02.08.2017, 16:10

Небезпечний дитсадок на Рівненщині: ремонт обіцяють завершити до вересня

Мешканець Рівненщини скаржиться, що діти ходять у небезпечний для життя садочок. Чоловік розповідає, що відвідуючи дитячий садок, діти ризикують життям.
Мешканець Рівненщини скаржиться, що діти ходять у небезпечний для життя садочок. Чоловік розповідає, що відвідуючи дитячий садок, діти ризикують життям.

Небезпечний дитячий садочок на Рівненщині: нова інформація

Читач ОГОзвернувся у редакцію, щоб розповісти про небезпеку:

– Справа у тому, що будівля дитячого садочка у Тучині, який відвідує понад півсотні дітей ще дореволюційна. Це так зване приміщення старої школи, воно і вправду ще пам’ятає Миколу II. Покрівля садочка у такому поганому стані, що під час не надто сильної вібрації (наприклад, від пострілів на полігоні), дах може обрушитися на голову дітей. Орієнтовано реконструкція коштує два з половиною мільйони гривень. Обласна влада свого часу надала ці гроші, але потім ці гроші забрали і до цього часу дах садочку не відремонтували. На моїй пам’яті це питання “відфутболюють” уже 10 років, кардинально ця проблема не вирішується. Сільська рада Тучина латає своїми силами цей дах, але потрібен капітальний ремонт, адже може статися трагедія — дах впаде на дітей, оскільки будівля аварійна, – розповідає мешканець села Тучин Гощанського району Рівненської області, приватний підприємець Микола Прокопюк.

Мешканець Рівненщини скаржиться, що діти ходять у небезпечний для життя садочок (+ФОТО)

– Тучинський дитячий ясла-садок «Дзвіночок» був побудований у 1913 році. На сьогодні, там діє три групи де виховуються 86 дітей, – говорить начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Григорій Таргонський. – Згідно з інформацією відділу освіти, молоді і спорту Гощанської РДА... ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ