Ми у Facebook
03.08.2017, 19:30

До Рівного з концертом приїде скрипаль-віртуоз

Вперше у нашому місті, відомий мільйонам українців, скрипаль-віртуоз, Святослав Кондратів.
Саме з Святославом Кондратівим та його музикою можна мандрувати дивовижними Фьордами Норвегії, величними дюнами Сахари, чарівною Венецією та прохолодною Балтикою.

Музичні відео, які знімає скрипаль у різноманітних куточках світу мають шалену популярність у користувачів інтернету та за лічені дні набирають сотні тисяч переглядів, вподобань, поширень та коментарів:



Неймовiрно гарна музика! Зачарована, захоплена! Хай всесвiтньо вiдомi зали вiтають Вас стоячи! Тiльки успiху Вам, Святославе! (Валентина Литвиненко, Керч)

Мелодія, яку можна слухати вічно… Дякую за чудове відео! (Валентина Горецька, Вінниця)

Під цю тривожно-чуттєву музику навіть не потрібно було знімати кліп. Вистачає заплющити очі і одразу ж, майже фізично перенестися в гарячу пустелю. Супер!!! Приїжджайте, будь ласка, в Тернопіль з концертом!!! (Леся Музика, Тернопіль)

Святослав! Нам треба догнати та перегнати Янні! Зробіть цю роботу, вона важка, але нехай Вам допоможе Господь. (Любов Муравська)

Наш Паганіні, браво! (Ірена Герцаніч, Ужгород)



Святослав, Ви просто суперовий музикант! Слухати Вас – НАСОЛОДА! (Оля Живка, Львів)

Надзвичайно гарна музика!!! Чарівна… Чуттєва… Святослав, підкажіть, будь ласка, коли і де відбудеться наступний Ваш концерт? (Інна Соручан, Одеса)

Скрипулічка звучить обалдєнно. Лягло на душу. Спасибі. (Сергій Симоненко, Кривий Ріг)

Скрипка Святослава Кондратіва разом з Маестро побувала майже на всіх континентах. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль така різнобарвна та колоритна.

Музичний досвід Святослава настільки обширний та різноманітний, що дозволяє йому в своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику з сучасними стилями та напрямками.



Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Щодня прогулюючись загадковими та старовинними вулицями Львова, в якому народився та виріс Святослав, він вбирав їх вишуканість та красу, яка тепер звучить у всіх його композиціях. Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох цікавих проектах. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік на Головній ялинці країни на Софіївській площі в Києві.



Святослава Кондратіва сміливо можна назвати мультиартистом. Адже він зібрав свій власний унікальний оркестр, пише та створює для нього аранжування та є його керівником і диригентом!

Родзинкою колективу є його незвичний склад, де симфонічна група при потужній підтримці естрадного бенду забарвлюється чудовим колоритом українських автентичних інструментів. Це єдиний оркестр в Україні, який не переграє чужі хіти, а створює свої власні!

Святослава Кондратіва називають українським Девідом Ґарреттом за його віртуозну гру на скрипці (Девід Ґарретт – відомий німецький скрипаль), та українським Янні за його музику та оркестр (Хрісомалліс Янні – засновник відомого в світі оркестру інструментальної музики Yanni).

«Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилююча радість та велика відповідальність», - говорить Святослав Кондратів. «Ми щодня багато та наполегливо працюємо щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участі її величності Скрипки! Це дуже непросто і вимагає багатьох зусиль. Але я вірю в свою команду і вірю у вас, мої любі прихильники! Ви варті найкращого! Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних чудових композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – «Світ очима скрипаля».


Тож, надихайтеся літом та завітайте на перший у вашому місті сольний концерт Святослава Кондратіва. Його шалена енергетика та харизма створять незабутній настрій, який вам захочеться переживати ще і ще. А легка та водночас глибока музика спонукатиме мріяти та вірити, що всі мрії здійсняться, бо в цьому вас переконуватиме Маестро – скрипаль Святослав Кондратів та його музична команда.

Концерт відбудеться у Рівному 1 жовтня о 19:00 у МПК «Текстильник».

Квитки на сайтах https://www.concert.ua/ua/booking/svjatoslav-kondrativ-rovno, kasa.in.ua, а також у "Dazzle" вул. Соборності, 13, ТЦ "Злата Плаза" вул. Короленка, 1 магазин "Muzzone", та у касі Міського будинку культури, вул. Соборна 3д

Детальна інформація за номером: 063 724 97 19






На правах реклами