Ми у Facebook
04.08.2017, 16:28

Рівняни починають отримувати повідомлення про субсидії

Про це розповідають самі мешканці Рівного.
Прочитавши матеріал на порталі ОГО про те, що рівняни найближчим часом отримуватимуть повідомлення про субсидії, до нас звернулися читачка Тамара, яка розповіла, що вже їй відомо про субсидії на деякі комунальні послуги. Жінка отримала липневу платіжку за газ, де вже зазначалася субсидія за три місяці: травень, червень та липень. Загалом, її сім’я з трьох чоловік отримала субсидію в розмірі 36 гривень Читачка ОГО розповідає, що в опалювальний сезон розмір субсидії був у сім разів більший - понад 200 гривень.

Також пані Тамара говорить, що у платіжці за світло теж зазначається субсидія - понад 27 гривень. За словами жінки, в опалювальний період субсидія за світло становила 51 гривню.

Читачка також розповіла, що не було повідомлення про субсидію в платіжках за воду - в особистому кабінеті теж про це не було інформації.

Цікаво, що не всі рівняни отримали повідомлення про субсидії ще наприкінці липня. Опитавши читачів, кореспонденту ОГО стало відомо, що чимало рівнян ще очікують повідомлення про субсидію.


Нагадаємо, із початку травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На підставі змін, у травні органи соціального захисту населення мають провести призначення субсидій на наступний рік та розрахувати її розміри на літній період. Також для цього фахівці управлінь соціального захисту отримали нове забезпечення. Через це процес розрахунку субсидій затягнувся.

До речі, як повідомляло ОГО, субсидію можуть не отримати ті, хто має борги за комунальні послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Як рівнянам повернути 700 грн за субсидії?


ФОТОФАКТ: чи правда, що рівняни-боржники не отримають субсидії

Коли рівняни дізнаються про призначені субсидії





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ