Ми у Facebook
06.08.2017, 13:30

Відпочивати на Рівненщині: берег Голубого озера

Золотистий піщаний пляж, альтанки, мангали, волейбольний майданчик та чиста вода, чим не привабливий куточок для літнього відпочинку.
Каменаха, Коплище, Голубе озеро - такі назви має одна й та сама, місцевість, розташована за 4 км. від Клесова. Якщо рухатись по автошляху з Рокитного на Клесів, то це якраз на кордоні Сарненського та Рокитнівського районів Рівненської області. За 300 м від дороги ви побачите рукотворну голубу водойму. У 60-х роках тут добувал граніт Кар'єр має глибину близько ЗО м.



Після того, як видобуток граніту було припинено, кар'єр затопило чистою голубою водою . До речі, кажуть, що вода ця має велику лікувальну силу - вона лікує захворювання шкіри та поліпшує настрій . Голубе озеро оточене зеленими лісами не тільки радує око, але й додає здоров'я .Останніми роками це улюблене місце відпочинку не лише жителів Клесова, а й області.



Відпочинок у лісових господарствах Рівненської області(+ЦІНИ)



На Голубому озері День молоді святкували жителі Клесова та околиць. Враженнями та результатами клопіткої праці, на свої сторінці у Фейсбук, ділиться голова Клесівської селищної ради, Василь Гриник:





ФОТО: пожежники та морозиво - як святкували День молоді у Рівному





Хто хоч відпочивав у цій місцевості, той обов'язково захоче повернутися сюди знову.





На правах реклами